یادداشت farnia

farnia

farnia

1404/5/31

(فریدا همیشه می‌گوید:《من واقعیت خودم رو نقاشی می‌کنم اما این احمق ها فکر می‌کنن کار های من خیالیه.》)
مجموعه ی بچه محل نقاش ها به قلم محمدرضا مرزوقی است که به نظر می‌رسد دوران نوجوانی خود را بیان می‌کند به این دلیل با فضای نوستالژی جالبی در کتاب برخورد می‌کنیم.
شاید این کتاب کمی تخیلی باشد اما همین داستانی روایت کردن زندگی افراد مشهور باعث می‌شود که در ذهن مخاطب بهتر به خاطر سپرده شود و علاوه بر لذت بردن از داستان باعث یادگیری درباره‌ی تاریخ ها و اتفاقات مهم زندگی این افراد می‌شود.
از آنجایی که کودک و نوجوان بیشتر به دنبال کتاب های داستانی هستند و کمتر به سمت کتاب های علمی و تاریخی می‌روند این کتاب به دلیل در هم آمیختن داستان و تاریخ بسیار خوب توانسته آن ها را به سمت خود جذب کند.
همچنین این کتاب ها داستانی با پایان متفاوت دارند و موضوع کلیشه ای  در این کتاب دیده نمی‌شود
در این جلد از این مجموعه زندگی فریدا کالو  که زنی نقاش است روایت شده که زندگی بسیار جالبی دارد اما در بعضی جاها که داستان در اوج خود قرار دارد نویسنده با بیان بعضی جزئیات غیرضروری از هیجان آن قسمت می‌کاهد و این خرده روایت ها و جرئیات علاوه بر کمتر کردن هیجان باعث سردرگمی خوانندگان می‌شود.
در کل این مجموعه به تمامی نوجوانان که ماجراجویی را دوست دارند، به دنبال یادگیری فرهنگ بومی، کسانی که به دنبال داستان های روان و ساده هستند پیشنهاد می‌شود.