@farnia_423

خرداد 1404

2 دنبال شده

3 دنبال کننده

1404/5/31

همه‌‌ی انسان ها اقیانوسی در ذهن دارند، بعضی ها شاید عمیق تر...
داستان ما حول محور جک بیکر می‌چرخد؛ نوجوانی که زندگی‌اش پس از فقدان مادر و بازگشت پدرش از جنگ، دستخوش تغییرات شده است.
  ارلی نیز با پیچیدگی‌های خاص خود، به خصوصیت تنهایی در داستان جان می‌بخشد. ارتباط این دو پسر، که از دو دنیای متفاوت اما با دردهای مشابهی می‌آیند، نقطه قوت اصلی کتاب است.

کتاب به خوبی به موضوعات مهمی چون دوستی، فقدان، پذیرش، کنار آمدن با گذشته پرداخته
وندرپول نشان می‌دهد که چگونه روابط انسانی می‌توانند در سخت‌ترین شرایط، پناهگاه ما باشند.
 سبک نوشتاری کلر وندرپول، روان و گیراست. او توانسته با استفاده از زبانی ساده اما پرمحتوا، احساسات عمیق شخصیت‌ها را به خوبی منتقل کند.
شکل‌گیری  دوستی بین جک و ارلی، یکی از دلنشین‌ترین بخش‌های کتاب است که به خوبی نشان‌دهنده قدرت همراهی و همدلی است.

در حالی که شخصیت‌های اصلی، جک و ارلی، به خوبی پرداخت شده‌اند، برخی شخصیت‌های فرعی می‌توانستند با عمق بیشتری معرفی شوند.
در بعضی از قسمت‌های داستان، به جای اینکه اتفاقات و روابط بین شخصیت‌ها به صورت غیرمستقیم و از طریق عمل شخصیت ها نشان داده شوند، نویسنده از دیالوگ‌های توضیحی استفاده می‌کند. این نوع دیالوگ‌ها می‌توانند کمی مصنوعی به نظر برسند و حس واقعی بودن و طبیعی بودن مکالمات را کاهش دهند. به عنوان مثال، اگر شخصیتی احساسات خود را به صورت مستقیم و با جزئیات کامل بیان کند، ممکن است تاثیرگذاری آن کمتر از زمانی باشد که این احساسات از طریق رفتارش و زبان بدنش به مخاطب منتقل شوند.
این کتاب به نوجوانان علاقه مند به ادبیات داستانی توصیه می‌شود

1404/5/31

(فریدا همیشه می‌گوید:《من واقعیت خودم رو نقاشی می‌کنم اما این احمق ها فکر می‌کنن کار های من خیالیه.》)
مجموعه ی بچه محل نقاش ها به قلم محمدرضا مرزوقی است که به نظر می‌رسد دوران نوجوانی خود را بیان می‌کند به این دلیل با فضای نوستالژی جالبی در کتاب برخورد می‌کنیم.
شاید این کتاب کمی تخیلی باشد اما همین داستانی روایت کردن زندگی افراد مشهور باعث می‌شود که در ذهن مخاطب بهتر به خاطر سپرده شود و علاوه بر لذت بردن از داستان باعث یادگیری درباره‌ی تاریخ ها و اتفاقات مهم زندگی این افراد می‌شود.
از آنجایی که کودک و نوجوان بیشتر به دنبال کتاب های داستانی هستند و کمتر به سمت کتاب های علمی و تاریخی می‌روند این کتاب به دلیل در هم آمیختن داستان و تاریخ بسیار خوب توانسته آن ها را به سمت خود جذب کند.
همچنین این کتاب ها داستانی با پایان متفاوت دارند و موضوع کلیشه ای  در این کتاب دیده نمی‌شود
در این جلد از این مجموعه زندگی فریدا کالو  که زنی نقاش است روایت شده که زندگی بسیار جالبی دارد اما در بعضی جاها که داستان در اوج خود قرار دارد نویسنده با بیان بعضی جزئیات غیرضروری از هیجان آن قسمت می‌کاهد و این خرده روایت ها و جرئیات علاوه بر کمتر کردن هیجان باعث سردرگمی خوانندگان می‌شود.
در کل این مجموعه به تمامی نوجوانان که ماجراجویی را دوست دارند، به دنبال یادگیری فرهنگ بومی، کسانی که به دنبال داستان های روان و ساده هستند پیشنهاد می‌شود.

همه چیز با مرگ او آغاز می‌شود
یک جزیره متروکه، عمارتی قدیمی و فرسوده، و خانواده‌ای که هر کدام دلیلی برای پنهان کردن دارند.دیزی، راوی داستان، دختری است با گذشته‌ای تاریک و رابطه‌ای پیچیده با خانواده‌اش.
کتاب، دیزی را خیلی قابل اعتماد جلوه داده است و می‌توان گفت که دیزی مرکزی است که همه به او برای بودن در آنجا متصل هستند.
آلیس فینی بسیار خوب داستان را از دید شخص اول(دیزی)نوشته است  و حتی در بعضی جا ها دیزی چیز هایی را فراموش می‌کند که این داستان را واقعی تر جلوه می‌دهد و این نشانه ذکاوت نویسنده است و حتی داستان را معمایی تر نشان می‌دهد. این زاویه دید باعث می‌شود خواننده خود را جای او قرار دهد که برای چنین داستان معمایی بسیار جذاب است.
افشای تدریجی اطلاعات و برگشت به زمان حال و گذشته داستان را پیچیده تر می‌کند و حس کشف را در خواننده تقویت می‌کند
او در تصویرسازی مکان نیز به خوبی عمل کرده و با توصیف فضایی که شخصیت ها در آن قرار دارند توانسته فضای اضطراب و انزوا و ترس را ایجاد کند.
این کتاب نه تنها یک کتاب معمایی بلکه می‌توان آن را روانشناختی معرفی کرد و ذهن درهم دیزی را به نمایش گذاشت.
باید در نظر داشت که تمرکز شدید بر شخصیت دیزی باعث شده که دیگر شخصیت ها هویت بسیار مشخصی نداشته باشند.
اتفاقات غیر منتظره کتاب از شدت واقعیت او می‌کاهد در بعضی جا ها به قدری اتفاقی حادثه ای رخ داده که کاملا از منطقی بودن خارج می‌شود.
همچنین کتاب با شروع کندی آغاز می‌شود که برای جذب کردن خواننده به خوبی عمل نکرده و این در حالی است که پایان بسیار سریع اتفاق می‌افتد و کتاب به خوبی جمع نشده.
این کتاب به کسانی که بسیار کنجکاو، دوست داران ژانر معمایی با پیچش بسیار، علاقه مند به کتاب های روان‌شناختی توصیه می‌شود.

1404/5/31

همیشه به این موضوع فکر می‌کنم که آیا واقعا حقمان است که این گونه با دنیا آمده باشیم؟آیا حقمان است متفاوت باشیم؟
داستان آوِن گرین، دختری شگفت‌انگیز را روایت می‌کند که بدون دست متولد شده است. زندگی آوِن، پر از چالش‌های منحصربه‌فرد، اما در عین حال آمیخته با روحیه قوی، شوخ‌طبعی خاص و نگاهی بی‌پروا به دنیاست.
نویسنده آون رو شوخ طب جلوه می‌دهد ولی آیا واقعا شوخ طبع است یا در حال پوشاندن غم؟
کم اهمیت بودن اتفاقات؟حتی کوچک ترین کار ها هم برای این افراد بسیار سخت است.حتی این موضوع دست خودشان نبوده.شاید آون درحال تظاهر است
تظاهر به قوی بودن. تظاهر به کم اهمیت بودن اتفاق...
ما همیشه در داستان های نوجوان همه چیز را به خوبی تمام می‌کنیم.
پایان‌بندی‌ کمی سریع و بیش از حد خوش‌بینانه به نظر می‌رسند. درست نیست نوجوانان را با دنیا آشنا نکنیم.
این کتاب برای افراد زیر ۱۲ سال، کنجکاو و علاقه‌مند به درک دیدگاه‌های متفاوت، طرفدار داستان‌های نزدیک به واقعیت پیشنهاد می‌شود

1404/5/28

داستانی از از تلاش و امید
 جسیکا، دونده‌ی نوجوانی است که دنیای معمولی اش با یک تصادف از این رو به آن رو می‌شود. این کتاب بالاتر از یک داستان ورزشی، سفر درونی جسیکا برای پذیرش واقعیت جدید و یافتن معنای دوباره در زندگی را به تصویر می‌کشد.اینجاست که تنها کاری که می‌تواند انجام دهد تلاش است و شاید خیلی ها با طرز نوشتن نویسنده بتوانند با جسیکا همذات پنداری کنند.
این کتاب نشان می‌دهد که یک اتفاق بد در زندگی مراحلی دارد که باید طی شود.
به ترتیب:۱اتفاق(معلولیت جسیکا)۲_پذیرش۳_امید۴_تلاش.

البته باید این نکته را هم در نظر داشت که روند داستان  به خصوص در نیمه‌ی دوم کتاب کمی طولانی بود.

کتاب‌های وندلین ون درانن معمولا به زندگی و مشکلاتی که نوجوانان در طول این دوره  با آن‌ها سروکله می‌زنند می‌پردازند و نگاهی واقع‌گرایانه و صادقانه به زندگی می‌کند و پذیرش سختی زندگی را به نوجوانان می‌آموزد. به آن ها یاد می‌دهد که زندگی همیشه همین است و ما هستیم که باید تغییر کنیم.
همچنین او توصیف های تقریبا خوبی از احساسات  و تجربیات شخصیت اصلی را در اختیار خواننده قرار داده است
این کتاب را می‌توان به تمام کسانی که امید خود را از دست داده اند، از تلاش خسته هستند و... پیشنهاد کرد.

با نمایش یادداشت داستان این کتاب فاش می‌شود.

باشگاه‌ها

این کاربر هنوز عضو باشگاهی نیست.

چالش‌ها

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

بریده‌های کتاب

این کاربر هنوز بریده کتابی ننوشته است.

فعالیت‌ها

فعالیتی یافت نشد.