یادداشت محسن فراهانی

اجازه بدهید قبل از آنکه برویم سراغ #معرفی_کتاب، تشکر کنم از آقای #رضا_ساکی که این #کتاب را به من معرفی کرد. البته معرفی که چه عرض کنم! داشتیم در #نمایشگاه_کتاب اطراف #نشر_اطراف قدم می‌زدیم که ناگهان این کتاب را برداشت، کوبید توی صورتم و گفت بخرش. خود ناشر هم که صحنه را دیده بود کپ کرد. آب دهانش را قورت داد و خیلی آهسته کتاب‌های دیگرش را برد زیر میز. باز #خدا را شکر روز قبلش #چخوف را خریده بودم. وگرنه اگر می‌خواست پنج کتاب ۷۰۰ صفحه‌ای آن هم با جلد گالینگور را معرفی کند، الان شما شاهد این سطور نبودید و به جایش در حال خوردن خرمای کیلویی ۳۶ هزار تومان بودید. خب همین‌طور که می‌گویید شِت و به شانس بدتان، تف و لعنت می‌فرستید، برویم سراغ #معرفی_کتاب.
_
جایی خوانده بودم که «اگر می‌خواهید یک قدم از دیگران جلو باشید کتاب بخوانید. اما اگر می‌خواهید دو قدم جلو باشید کتاب‌هایی بخوانید که عامه مردم نمی‌خوانند». کتاب #ملت_عشق و #من_پیش_از_تو و #بیشعوری و #چه_کسی_پنیر_مرا_خورد و #رازهای_موفقیت و چگونه در یک صدم ثانیه مولتی میلیاردر شوید را همه خوانده‌اند و نه موفق شدند و‌ نه پولدار. پس برای آنکه دو قدم از دیگران جلو باشید کتاب «فقط روزهایی که می‌نویسم» را بخوانید. البته اگر خواستید صد قدم از دیگران جلو باشید، بگردید ببینید #نعمت_زاده و #صفدر_حسینی و دیگر #وزیر وزرا دختری چیزی ندارند تا #ازدواج کنید و صد قدم جلو بیوفتید. البته اگر #پسر باشید. #دختر باشید که نه تنها صد قدم جلو می‌افتید بلکه #اقامت سوئد را هم می‌گیرید.
_

کتاب «فقط روزهایی که می‌نویسم» از آن کتاب‌هاست که کلی جمله و عبارت قشنگ دارد تا زیرش خط بکشی و #استوری کنی که یعنی منم اهل #مطالعه هستم و پزش را بدهی. از آن کتاب‌هاست که موقع خواندنش بارها و بارها می‌گویی «ئه منم این حس رو دارم». کتابی است در مورد نوشتن و خواندن. اگر اهل نوشتن و خواندن باشید حتماً دوستش خواهید داشت.
_
بیشتر از این توضیح ندهم که مزه‌اش می‌پرد. فقط بدانید که از کتاب‌های پرتیراژ امروزی بهتر است. بدانید که نعمت‌زاده دختر #مجرد ندارد. خودم تحقیق کردم. بدانید که با آقای ساکی نروید نمایشگاه. اگر هم رفتید بدانید که باید با کلاه کاسکت بروید.
خلاص