یادداشت آتنا ثنائی فرد
1403/3/9
چقدر کتاب شیرینی بود... :) آن بوگل توی این کتاب به موارد خیلی خاصی پرداخته که فقط کتابخونها درکش میکنن. زبان صمیمی و روراستش کاملاً به دل مینشینه. خیلی جاها احساساتی که میگفت رو خودم تجربه کرده بودم و حسابی از خوندنش لذت بردم. راجعبه نویسندهی کتاب: آن بوگل سازندهی وبلاگ «Modern Mrs Darcy» و پادکست «What Should I Read Next?»ئه؛ و خودش رو یک دلال ادبی میدونه؛ دلال ادبی کسیه که اثر ادبی مناسب هر شخص رو با توجه به شخصیتش پیدا میکنه :) *دلالی ادبی: literary matchmaking مطالب کتاب بهنظرم اصلاً سطحی و تکراری نبود و از عمق خوبی برخوردار بود. در واقع، شاید به مطالبی پرداخته که خودتون بارها تجربهش کردید اما هیچوقت دقیق بهش فکر نکردید. یا اینکه نمیدونستید که بقیهی کتابخونها هم همین تجربیات رو دارن. بعضی از سرفصلهای کتاب: -به گناهان ادبیات اعتراف کن (گناه ادبی: نخوندن آثار بزرگ ادبیات جهان!) -چگونه قفسهی کتابها را سازماندهی کنیم -دردسرهای کرم کتاب بودن -یک روز در نقش کتابفروش -کتابهایی که خودشان به سراغتان میآیند -بلوغ یک کتابخوان و... و راستی، دیزاین کتاب هم خیلی جالبه. یک کتابِ کوچولو روی جلد کتاب طراحی کردهن که داخلش عکس کتابخونههای شخصی نویسندههای معروف رو داره. خلاصه اینکه، به عاشقان و دوستداران کتاب پیشنهادش میکنم :)
1403/3/9
دلال بار منفی داره ولی چقدر دلال ادبی جالب بود کارش با تعریفات تون زودتر بخونمش❤️