بریدههای کتاب "زِ - شین" "زِ - شین" 7 روز پیش انسانم آرزوست (برگزیده و شرح غزلیات مولانا / شمس) بهاء الدین خرمشاهی 0.0 صفحۀ 347 به ساقی در نگر، در مست منگر به یوسف درنگر، در دست منگر ... همایی بین که سایه بر تو افکند به زاغی کز کف تو جست منگر 0 2 "زِ - شین" 1404/4/1 انسانم آرزوست (برگزیده و شرح غزلیات مولانا / شمس) بهاء الدین خرمشاهی 0.0 صفحۀ 340 ز خویشتن سفری کن به خویش، ای خواجه که از چنین سفری گشت خاک معدن زر ز تلخی و ترشی رو بهسوی شیرینی چنانکه رست ز تلخی هزارگونه ثمر 0 1 "زِ - شین" 1404/1/27 تاریخ هنر ارنست هانس گامبریچ 4.6 4 صفحۀ 33 تاریخ هنر در وجه کلی، تاریخ پیشرفت مهارتهای فنی نیست، بلکه سرگذشت تغییر و تحول اندیشهها و باورها و ضرورتهاست. 0 2 "زِ - شین" 1404/1/26 ناخودآگاه جمعی و کهن الگو کارل گوستاو یونگ 3.2 1 صفحۀ 83 به نظر من، این فرض که روان کودک تازه متولد شده مانند لوح سفیدی است که هیچ چیز بر آن نقش نشده، کاملا اشتباه است. چون کودک با مغز متمایزی به دنیا میآید که از قبل به وسیله وراثت شکل گرفته است. (دارای) غرایزی ارثی و الگوهایی از پیش تعیین شده... 0 1 "زِ - شین" 1403/12/4 هنر همچون درمان جان آرمسترانگ 3.6 6 صفحۀ 197 باید به همان اندازه که درباره خودرویی که میرانیم پرتوقعیم، درباره غذا، رسانه، معماری یا تفریح هم پرتوقع باشیم.... به این منظور، باید با نقش آن چهرهای که در لحظات کلیدی تاریخ هنر حضور دارد، یعنی منتقد، بهراحتی کنار بیاییم. 0 1 "زِ - شین" 1403/11/12 شوخی میلان کوندرا 4.0 3 صفحۀ 297 تا وقتی که مردم گریزگاه، قلمرو قصههای جن و پری را در بر دارند، سرشار از نجابت، شفقت و شعرند اما دریغ که در قلمرو زندگی روزمره خود به احتمال زیاد آکنده از احتیاط، بیاعتمادی و سوءظناند. 0 1