بریدههای کتاب کوثر یوسفی کوثر یوسفی 1404/5/5 فرزند بی نهایت ؛ خاطرات خودگفته شهید بهشتی جلد 1 محسن ذوالفقاری 4.9 3 صفحۀ 108 اگر خاری در فکرت خلیده ، تو را آزار میده، اون رو پنهان نگه ندار، بگو و مطرح کن روش کار میکنیم اگه سرانگشت ما تونست این خار رو از فکر تو بیرون بکشه چه بهتر ! اگر نتونست لااقل جامعه رو به این فکر میندازه که در این راه تلاش کنه. وگرنه کتمان کردن سوال تکاملی در جامعه ما ایجاد نمیکنه. 0 3 کوثر یوسفی 1404/4/27 فرزند بی نهایت ؛ خاطرات خودگفته شهید بهشتی جلد 1 محسن ذوالفقاری 4.9 3 صفحۀ 81 ببین! با صرف بکننکن گفتن، منکر از بین نمیره. برنامه میخواد. باید مبارزه کرد. باید جدیت به خرج داد . 0 1 کوثر یوسفی 1404/4/25 فرزند بی نهایت ؛ خاطرات خودگفته شهید بهشتی جلد 1 محسن ذوالفقاری 4.9 3 صفحۀ 65 کار رو برای ثواب و بهشت انجام ندید؛ چون نتیجهی طبیعی رفتار خوب، چیزی جز بهشت نیست.شما کار خوب را برای این که ذاتاً خوب هست، انجام بدید، به خاطر وظیفه. 0 4 کوثر یوسفی 1404/4/25 فرزند بی نهایت ؛ خاطرات خودگفته شهید بهشتی جلد 1 محسن ذوالفقاری 4.9 3 صفحۀ 58 این از کم ظرفیتی و بی تقوایی ماست، اگه تصور کنیم باید شاهد همهی نتایج کارهامون باشیم . 0 2 کوثر یوسفی 1404/4/25 فرزند بی نهایت ؛ خاطرات خودگفته شهید بهشتی جلد 1 محسن ذوالفقاری 4.9 3 صفحۀ 34 پول دنیا برای کار دنیا، نه پول دین برای کار دنیا ! 0 3 کوثر یوسفی 1404/4/25 فرزند بی نهایت ؛ خاطرات خودگفته شهید بهشتی جلد 1 محسن ذوالفقاری 4.9 3 صفحۀ 26 معمولاً اون کسانی تونستن آثار خیلی ارزنده در تاریخ به جا بذارن که در زندگی خودشون هم منظم بودن؛ تنظیم مالی، تنظیم وقتی و زمانی، تنظیم فعالیتی و تنظیم تحصیلی. 0 1 کوثر یوسفی 1404/4/25 فرزند بی نهایت ؛ خاطرات خودگفته شهید بهشتی جلد 1 محسن ذوالفقاری 4.9 3 صفحۀ 10 ای انسان! در هیچ نقطهی حضیضی توقف نکن و حرکتت را در خط تعالی همواره ادامه بده. بدان که برای تکامل و رشدیابی تو مرزی وجود ندارد؛ چون تو فرزند بینهایتی. عاشق خدایی و باید لایتناهیها را همچنان در درونت زنده نگه داری و جان کلام آن که تو ای انسان! باید تاریخ را بسازی و به طبیعت شکل دهی و حاکمیت خود را بر آنها روز به روز گسترده تر کنی . 0 1 کوثر یوسفی 1404/2/30 اینجا بدون تو محبوبه بلباسی 4.5 13 صفحۀ 130 نیت ها سلول اند، تکثیر میشوند. تکثیرشان حیاتشان را تضمین میکند . 0 4 کوثر یوسفی 1404/1/28 دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد آنا گاوالدا 3.1 21 صفحۀ 40 0 3 کوثر یوسفی 1404/1/28 دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد آنا گاوالدا 3.1 21 صفحۀ 75 0 2 کوثر یوسفی 1404/1/28 دوست داشتم کسی جایی منتظرم باشد آنا گاوالدا 3.1 21 صفحۀ 70 0 2 کوثر یوسفی 1404/1/23 خودسازی انقلابی علی شریعتی 4.1 1 صفحۀ 83 اگر واقعا کسی میخواهد خدمتی انجام دهد باید آدم های راحت را ناراحت، آدم های آرام را ناآرام و در میان آدمهای منجمد تضاد و درگیری ایجاد کند. والله در میان بعضی از این مردم ایجاد شک کردن خدمتی است هزار برابر بزرگتر از ایجاد یقین. زیرا آن یقینی که اینجوری به افراد تلقین و تنقیه شود، ماده مخدر است و چنین یقینی ارزش ندارد. 0 1 کوثر یوسفی 1404/1/23 خودسازی انقلابی علی شریعتی 4.1 1 صفحۀ 83 عشق ارزش های متعددی در و بالاتر از سود به من می بخشد، و در هیچ توجیه ارزشهای فیزیکی و مادی و بیوشیمی هم نمیگنجد و اگر عشق از انسان گرفته شود وی بصورت یک موجود منفرد و منجمدی در میآید که فقط به درد دستگاه های تولیدی میخورد . 0 1 کوثر یوسفی 1404/1/23 خودسازی انقلابی علی شریعتی 4.1 1 صفحۀ 82 آنچه که واقعا انسان را از همهٔ حیوانات جدا میکند آن دغدغه در برابر غیب است. 0 1 کوثر یوسفی 1403/12/6 خودسازی انقلابی علی شریعتی 4.1 1 صفحۀ 68 رفتن به سوی ارزش هایی که در طبیعت وجود ندارد،انسان را از حد محدود طبیعت فراتر میبرد و تکامل معنوی و نوعی و ذاتی او را تضمین میکند. 0 2 کوثر یوسفی 1403/12/6 خودسازی انقلابی علی شریعتی 4.1 1 صفحۀ 62 باری وابستگی عرفانی بزرگترین پیوند و بزرگترین عاملی است که به یک جوان تعالی وجودی و درونی و یک زیبایی روحی میدهد و این جوان نه در برابر ایدئولوژی هایی آسیبپذیر میماند که میخواهند اندیشه اسلامی او را با تیغ علم و فکر و منطق از ریشه بکنند و نه در برابر وسوسه های تباه کننده ای آسیب میپذیرد که سرمایه داری و مصرف پرستی و جنسیت و پوچ گرایی استعمار فرهنگی دارند و میخواهند او را بغلتانند و ببلعند. 0 4 کوثر یوسفی 1403/12/6 خودسازی انقلابی علی شریعتی 4.1 1 صفحۀ 56 اگر همه تلاشم را منحصر بکنم که با این سه تا چشم اسلام و علی را ببینم و در آن واحد به هر سه بعد تکیه کنم و نگاه بدوزم و علی را بشناسم ، نه تنها وابستگی ام را به اسلام حفظ میکنم،بلکه هرگز در برابر قدرت و پیشرفت و تمدن غرب و همچنین قدرت و آفرینندگی و پیشرفت مارکسیسم شرق،نه دچار عقده ایدئولوژیک میشوم و نه عقده ملی ، نه عقده نژادی، نه عقده اعتقادی 0 2 کوثر یوسفی 1403/12/6 خودسازی انقلابی علی شریعتی 4.1 1 صفحۀ 53 بعد از رشد سرمایه داری آدم ها بصورت یا خریدار یا مشتری یا دلال درآمدند و زندگی به عنوان مصرف، شکل گرفت و هدف، پیشرفت شد. و پیشرفت نیز بزرگترین فریبی بود که سرمایهداری بر ذهن انسان امروز-حتی روشنفکران- تحمیل کرد و در زیر این پیشرفت، همه ارزشها قربانی شد. 0 2 کوثر یوسفی 1403/12/6 خودسازی انقلابی علی شریعتی 4.1 1 صفحۀ 52 آدم آگاه هرگز به واسطه تشدیدی که یک عصر به یک مسأله میگذارد و تکیه ای که به آن میکند، نباید خودش را قربانی آن-که تکیه یک جایی و یک بعدی است-بکند. 0 2 کوثر یوسفی 1403/12/6 خودسازی انقلابی علی شریعتی 4.1 1 صفحۀ 48 سه جریان اساسی است که توجیه کننده همه تاریخ و همه انگیزشها و بعثت های تاریخی اند: ۱- عرفان و عشق ۲- آزادی ۳- عدالت خواهی 0 2