بریدههای کتاب سیده کوثر سیده کوثر 1404/6/6 - 17:14 جان بها سیدمصطفی موسوی 3.6 61 صفحۀ 137 به این فکر میکنم که برای من فرقی ندارد کجا و چگونه؟ من زاده شدهام برای مبارزه! برای من مرگ روزی معنا پیدا میکند که دست از مبارزه بکشم. 0 0 سیده کوثر 1404/5/24 - 16:21 هنوز می بینی مرا؟ اسما غفاری 4.2 2 صفحۀ 129 - تاریخ از این اتفاقها کم به خودش ندیده. یک سال طاعون، یک سال وبا، یک سال تیفوس و جزام و... . شاید قرار بوده جنگ شود و تعداد زیادی آدم به طور همزمان عمرشان تمام شود و خدا رحم کرده. - چه فرقی دارد؟ این چه رحمی است؟ بالاخره جان همانقدر آدم گرفته میشود، چه با توپ و تانک چه با مریضی و ویروس. - درست است. هیچکس از زمان مرگش نمیتواند فرار کند، اما اگر جنگ میشد، غیر از تلفات جانی، آسیبهای جبرانناپذیری به زمین میرسید. اینطوری اقلاً انهدام و خرابی و انفجار را به ما بخشیده. 0 0 سیده کوثر 1404/5/19 - 16:49 دنیایی که آدم ساخت بختیار صادقی 5.0 0 صفحۀ 244 وقتی آدم (ع) به کلمه حب رسید، زیرورو شد و به کربلا رسید؛ پس صفات تماشایی شدند و احساس خدا شنیدنی، ما اینگونه آغاز شدیم و تا پایان راهی نیست. کافی است از مرز بگذریم، از مرز وجود به مرز کربلا و کربلا نه در زمین و نه در هواست؛ بلکه در خود ماست. 0 0 سیده کوثر 1404/5/19 - 11:49 دیما اسما غفاری 4.3 9 صفحۀ 331 یاد یکی از جملههای امیرالمومنین (ع) افتادم: «خدا را با لغو کردن برنامهها و تصمیماتم شناختم.» 0 0