بریدههای کتاب فادیه فادیه 6 روز پیش چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 104 صفحۀ 33 رفتن پیش خدا که اختصاص به علما و عرفا ندارد. رفتن به سوی خدا که تخصصی نیست. ممکن است حرف زدن از خدا تخصص بعضی ها شود، ممکن است بسیاری از اگاهی های دینی، تخصص بعضی ها شود، اما رفتن به سمت خدا که تخصص خاصی نمیخواهد. 0 1 فادیه 6 روز پیش چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 104 صفحۀ 121 در نماز آنچه لازم است اظهار ادب در مقابل خداوند است نه اظهار محبت. 0 1 فادیه 6 روز پیش چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 104 صفحۀ 122 ادب در جایی که محبت نباشد، انسان را وادار به رفتار خوب و درست میکند. حتی وقتی که انسان نیازی هم به طرف مقابلش ندارد، بخاطر رعایت ادب، رفتار درستی از خودش بروز میدهد. 0 0 فادیه 6 روز پیش چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 104 صفحۀ 123 آدم مؤدب به حوصله ی خودش نگاه نمیکند. آدم مؤدب خسته هم که باشد، جلوی بزرگتر پایش را دراز نمیکند. آدم مؤدب ناراحت هم که باشد، لبخندش را فراموش نمیکند. آدم مؤدب به خودش نگاه نمیکند، به دیگران نگاه میکند. به اقتضائات و شرائط زمان و محیط خودش نگاه میکند. 0 0 فادیه 1404/5/11 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 104 صفحۀ 31 امیرالمؤمنین علی(ع) فرمود : شما به عمل به آنچه میدانید محتاجترید تا به دانستن آنچه که نمیدانید. 0 1 فادیه 1404/5/11 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 104 صفحۀ 29 همه ما استادی به نام نماز داریم؛ نماز استاد رساندن انسان به خداست. نماز زنده است، شعور دارد، متحرک است، فعال است، بصیر است، آگاه است. نماز مثل یک عادت شخصی یا یک مراسم عمومی نیست. نماز یک فعالیت مرده بی روح نیست، که خاصیتی برای ما نداشته باشد. نمازِ هرکسی متناسب با خود او برایش کار میکند. 0 1 فادیه 1404/5/11 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 104 صفحۀ 25 امام زینالعابدین (ع):کسی که حکیمی ندارد که راهنمایی اش کند هلاک شده است . 0 1 فادیه 1404/5/11 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 104 صفحۀ 23 راه تبلیغ دین این است که آنهایی که به مسیر دین وارد شده اند ؛ تا آخر راه را بروند و برای جذب بقیه آدم ها الگو و اسوه شنود ؛ و شاهدی بر حقانیت دین باشند . 0 1 فادیه 1404/5/11 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 104 صفحۀ 17 امام باقر (ع) فرمود : هرکس در امور زندگیاش بیحال باشد و سرزنده نباشد در امور اخروی و معنویاش بیحالتر و کسلتر است . 0 1 فادیه 1404/5/11 چگونه یک نماز خوب بخوانیم؟ علیرضا پناهیان 4.5 104 صفحۀ 15 اگر عبادت ما درست نباشد ، هرچقدر هم که در زندگیمان لذت وجود داشته باشد و اسباب بهرهمندی برایمان فراهم باشد ، باز هم سرخورده و دمغ زندگی خواهیم کرد . 0 1