بریدههای کتاب ریحانه کمالی ریحانه کمالی 1404/5/29 شادی در اسلام محمدرضا سماک امانی 0.0 صفحۀ 160 لازمه شاد زیستن،جست و جو زیبایی ها و خوبی هاست .یکی زیبایی منظره را می بیند،دیگری کثیفی پنجره را .این شما هستید که انتخاب می کنید چه چیز را ببینید و به چه چیز بیندیشید. 0 0 ریحانه کمالی 1404/5/29 چهل عاشقانه سرگردان گلرخ محتاج الفضل 4.0 4 صفحۀ 7 دوست داشتنت شورابی، که هرچه بیشترش مینوشم تشنه تر میشوم 0 0 ریحانه کمالی 1404/5/22 انسان 250 ساله- حلقه سوم سیدعلی خامنه ای 4.7 15 صفحۀ 250 وقتی کسی مثل امیرالمؤمنين در یک جامعه ای حاضر باشد،یعنی احساس مسئولیت بکند، آن وقت امکان آن هست که انرژی های فکری و زبانی و مغزی و دستی و بازویی در راه حق به کار بیفتند 0 0 ریحانه کمالی 1404/5/7 عبدالمهدی نرجس شکوریان فرد 4.2 4 صفحۀ 79 امام خامنه ای می فرمایند: _اگر تشکیلات مومنین به صورت جبه در نیاید کار پیش نمی رود! دور از شأنيت تشکیلات اسلامی مومنین است که ((منم)) بزند و از ((ما)) شدن دوری کند. 0 0 ریحانه کمالی 1404/5/5 عبدالمهدی نرجس شکوریان فرد 4.2 4 صفحۀ 28 تفاهم دل و عقل اگر اتفاق بیفتد همه چیز و همه کس دلنشین و زیبا به نظر می آیند اما اگر زیبا روترین را داشته باشی و خلق و منش او با تو نخواند،انگار کریه ترین فرد را میبینی 0 0 ریحانه کمالی 1404/5/5 عبدالمهدی نرجس شکوریان فرد 4.2 4 صفحۀ 2 کسی هم که در آغوش خدا نباشد و بیرون بیایید،هم کمبود محبت اورا خفه میکندو هم تنهایی!این را عبد المهدی به من یاد داد؛که تنهایی و کمبودهایت را نمی توانی با مردم جبران کنی...زیاد خودت را معطل افراد نکن،مدام خواهش محبت نکن 0 0