بریدههای کتاب پارسا نوروزی پارسا نوروزی 1 ساعت پیش جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 348 2 3 پارسا نوروزی دیروز جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 318 0 2 پارسا نوروزی دیروز روزگار دوزخی آقای ایاز رضا براهنی 3.8 3 صفحۀ 160 چارچرخه در روح ماست. چارچرخه روح ماست. چارچرخه فردفرد ماست! 0 3 پارسا نوروزی دیروز روزگار دوزخی آقای ایاز رضا براهنی 3.8 3 صفحۀ 159 چه مانعی دارد که خلق فقط تبدیل به یک حلق شیونزن بشود؟! 0 2 پارسا نوروزی دیروز روزگار دوزخی آقای ایاز رضا براهنی 3.8 3 صفحۀ 144 قبله عالم اینجا قیامت است! 0 5 پارسا نوروزی دیروز جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 310 0 1 پارسا نوروزی دیروز جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 305 0 1 پارسا نوروزی دیروز جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 297 1 5 پارسا نوروزی دیروز جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 301 16 7 پارسا نوروزی دیروز جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 293 7 8 پارسا نوروزی دیروز جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 288 0 2 پارسا نوروزی دیروز جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 288 0 2 پارسا نوروزی دیروز جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 284 0 2 پارسا نوروزی دیروز جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 284 2 1 پارسا نوروزی 2 روز پیش جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 280 0 8 پارسا نوروزی 2 روز پیش جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 276 2 7 پارسا نوروزی 2 روز پیش جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 254 0 5 پارسا نوروزی 3 روز پیش روزگار دوزخی آقای ایاز رضا براهنی 3.8 3 صفحۀ 142 چند دقیقه قبل از اعدامش به من اشاره میکند که بروم جلوتر. من جلوتر میروم. میگوید: میدانی چرا کشتمش؟ میگویم: نه غلامعلی! نمیدانم، نمیدانم چرا کشتیش! میگوید: سرش را که بلند کرد، چشمهایش آن طرف بند لباس آنقدر زیبا و متناسب بود که نمیشد نکشمش! میفهمی؟ عقب میکشم. دارش میزنند. 0 3 پارسا نوروزی 3 روز پیش جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 254 0 7 پارسا نوروزی 3 روز پیش جامعه نگاری عهد قاجار: تاریخ اجتماعی و زندگی روزمره مردم در دوران قاجار پریسا کدیور 4.5 0 صفحۀ 250 0 4