بریدههای کتاب Min Yoonji Min Yoonji 1404/4/28 دزیره آنه ماری سلینکو 4.3 85 صفحۀ 159 0 2 Min Yoonji 1404/4/27 Unravel me طاهره مافی 4.3 72 صفحۀ 13 But Castle is staring at me with hopeful eyes, gorgeous eyes, eyes that have no idea that these new words he's offered me are so much worse. Worse because as much as I know the truth,it still hurts to remmber that though I might live in in a warm bubble with Adam, the rest of world still sees me as a threat. A monster. An abomination. Juliette 0 0 Min Yoonji 1404/4/27 Unravel me طاهره مافی 4.3 72 صفحۀ 13 Focus. It's one word but it's enough, it's all it takes to make me feel sick. Everyone, it seems, needs me to focus. First Warner needed me to focus, and now Castle needs me to focus. I've never been able to follow through. Juliette 0 0 Min Yoonji 1404/4/26 غرور و تعصب جین آستین 4.1 185 صفحۀ 205 آقای دارسی دوست دارد راهی را که خودش انتخاب کرده برود. این عین همان چیزی است که همه ما در درونمان آرزوی آن را داریم. تنها تفاوتی که دارد این است که او به خاطر ثروتش توانایی انجام دادن خواسته و آمالش را دارد اما بسیاری دیگر از انسان ها به گناه فقر از انجام این مهم، ناتوان هستند. انسان ها اگر فرزند کوچک خانواده شان باشند، یاد می گیرند که خود را به شمار نیاورده و همیشه به امید داشتن افرادی بزرگ تر و دل سوز تر از خود، به آن ها وابسته می شوند. 0 3 Min Yoonji 1404/4/25 غرور و تعصب جین آستین 4.1 185 صفحۀ 157 الیزابت وانمود می کرد که همه چی خوب است اما خودش بهتر می دانست آدمی هر گاه وانمود می کند که حالش خوب است یعنی حالش خوب نیست وگرنه حال خوب را همه می فهمند، نیازی به وانمود کردن نیست. 0 2 Min Yoonji 1404/4/23 غرور و تعصب جین آستین 4.1 185 صفحۀ 139 جهان برای من همین کافی است که صبح هایم مال خودم باشد، هر از گاهی هم برای سرگرمی وقتم را در مهمانی های شبانه می گذرانم. همه ما به رابطه با مردم نیاز داریم و من هم از آن دسته آدم هایی هستم که معتقدم آدمی به تفریح نیاز دارد. 2 1