بریدههای کتاب نیلوفر مستاجران نیلوفر مستاجران 1402/10/18 نان سال های جنگ: مروری بر نقش زنان روستای صدخرو سبزوار در پشتیبانی جنگ محمود شم آبادی 3.2 2 صفحۀ 15 حالا در زمانه ای هستیم که روشن فکران انسان را به فرد گرایی تشویق می کنند و جامعه مفهومی است از انسان های جدا از هم. نادر را از سیمین جدا می کنند و به « جدایی» جایزه می دهند! ثمره و نتیجه فردیت، انسان های جزیره ای هستند که به هیچ چیز کاری ندارند جز خودشان. وطن و عقیده و انسان برایشان مفهمومی ندارد. 0 0 نیلوفر مستاجران 1402/8/23 متاستاز اسرائیل؛ استمرار تبعیض، ترور و تعدی کورش علیانی 3.9 35 صفحۀ 57 صیونیزم نیچهای فقط صیونیزم سیاسی نبود که هرصل بنیان نهاد و دیگرانی پس گرفتند. هر سیاستی تبلیغات، ادبیات و فرهنگ خود را نیاز دارد . همانطور که شعر ادلشتات لازم بود تا اعتراض یهودی شود، اینجا هم شعر، داستان، یادداشتهای ادبی و حتی طنز لازم بود تا صیونیزم به عنوان یک جنبش یهودی مبتنی بر اراده معطوف به قدرت بتواند تودهها را به حرکت درآورد . اگر تبلیغات و ادبیات و فرهنگ متناسب پدید نمیآمد ، خیلی زود صیونیزم یک ارتداد یهودی سخیف متناسب با اوضاع آشفته روزگار تلقی میشد و با چند ردیه و فتوا کارش به ناکجا آباد میکشید . 0 2 نیلوفر مستاجران 1402/8/19 تنها گریه کن: روایت زندگی اشرف سادات منتظری مادر شهید محمد معماریان اکرم اسلامی 4.7 243 صفحۀ 11 بعضی ها در خلوت خودشان آن قدر به دنبال خورشید می دوند که آخر سر، ماه می شوند. 0 1 نیلوفر مستاجران 1402/7/14 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 184 صفحۀ 473 حافظه تاریخ اثبات کرده که هر گاه علیِ بر حقی ظهور کند، مردمان بسیاری در حسادت او خود را در قفس تاریک خودخواهی ها به صُلابه می کشند. 0 3 نیلوفر مستاجران 1402/7/14 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 184 صفحۀ 380 چشمم که به ورودی سهله از جاده اصلی افتاد، یاد شیفتگی و سرمستی اش به امام عصر افتادم. در قیامش، در قعودش، در تغییر هر حالی به حال دیگرش، کلمه یا صاحب الزمان را بر زبان جاری میکرد. فهم و درک او از مقام امام عصر و تشرف خدمت او، شهود تجلی اسمای حسنای الهی بود؛ از این رو در جواب کسی که پرسید: " آیا شما به خدمت امام عصر مشرف شده اید؟" فرمود: " کور است هر چشمی که صبح از خواب بیدار شود و در اولین نظر نگاهش به امام زمانش نیفتد." از زبان سید محمد حسین طباطبایی 0 1 نیلوفر مستاجران 1402/7/14 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 184 صفحۀ 209 این بدن ما حکم استر را برای ما دارد، هر چه بیشتر به خواسته های معقول آن برسی، بیشتر می توانی بر او سوار شوی و از آن کار بکشی. از صحبت های آقای قاضی با سید هاشم حداد 0 1 نیلوفر مستاجران 1402/7/14 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 184 صفحۀ 61 زن و مرد وفتی به عقد هم در می آیند و در یک خانه هستند، هم دل و زوج هم خواهند بود. فرد هایی بوده اند که هر کدام قابلیت ها، استعداد ها و رزق هایی را داشته اند که احتیاج به موج دیگری برای فعال سازی آن ها بوده است. خانه و تمام توفیقاتِ بیرون و درون خانه را یک حقیقت یافتم. کاری که مرد می کند، کاری است که زن می کند و کاری که زن می کند، همان کار مرد است. این دو با هم اند؛ چون زوج یکدیگرند. از زبان رخشنده سادات، همسر آقای قاضی 0 0 نیلوفر مستاجران 1402/7/14 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 184 صفحۀ 55 هر آدمی بتی دارد؛ کسی باید آن را بشکند. اگر این بت شکسته نشود، هر ذکری که بگوید، هر عبادتی که کند، این بت و این من، متورم تر می شود. 0 1 نیلوفر مستاجران 1402/7/14 کهکشان نیستی: داستانی بر اساس زندگی آیت الله سیدعلی قاضی طباطبایی محمدهادی اصفهانی 4.7 184 صفحۀ 166 احساس عمیقی درون قلبم می گفت، کسی که میخواهد راه ولایت امیرالمونین را برود، باید گوشه ای کوچک، ولو در مقیاس یک در بی نهایت، غصه های او را چشیده باشد. از زبان رخشنده سادات [به هنگام مرگ در جوانی خویش]، همسر آقای قاضی 0 1