بریدههای کتاب محسن مدنی محسن مدنی 1402/10/3 روز تولدت را بگو تا بگویم کیستی دانیل میلمن 4.5 1 صفحۀ 389 ما فقط زمانی خواهیم توانست با منابع خرد و بصیرت درونمان مرتبط شویم که از جهات هویتی یا ارزشی وابستگی به عقاید و نظرات دیگران نداشته باشیم. ما همگی تمایل داریم که چیزی را پرستش نماییم و سؤال مهم این است که آیا ما خداوند آرا و عقاید را میپرستیم یا خداوند دل و قلبها را؟ من دریافتم که روز به روز چیز کمتری برای گفتن دارم تا این که سرانجام خاموش شدم و فقط گوش میدادم. من در سکوت بودم که صدای خداوند را شنیدم. 0 7 محسن مدنی 1402/9/21 ایچیگو ایچی: هنر کسب بیشتری لذت از زندگی؛ طریق ژاپنی هکتور گارسیا 3.7 9 صفحۀ 18 تراژدیِ هستی نه در مرگ، که در هرگز آغاز نکردنِ زندگی است. 0 11 محسن مدنی 1402/7/8 قدرت انضباط شخصی: 21 راه برای کسب شادی و موفقیت پایدار برایان تریسی 4.5 1 صفحۀ 70 در زندگی، شما یا برای رسیدن به اهداف خودتان کار میکنید یا برای تحقق بخشیدن به اهداف دیگری، شما جزء کدام دستهاید؟ 0 6 محسن مدنی 1402/7/5 قدرت انضباط شخصی: 21 راه برای کسب شادی و موفقیت پایدار برایان تریسی 4.5 1 صفحۀ 36 بزرگترین پاداش موفقیت، پولی نیست که بهدست میآورید بلکه آن "شخصیت والایی" است که در راه تلاش به سوی موفقیت و به کار بردن انضباط شخصی کسب میکنید. 0 3 محسن مدنی 1402/6/15 21 قانون مولانا: گر تو راه افتاده ای راهت هویدا می شود هاکان منگوچ 4.2 3 صفحۀ 177 انسانها هم مانند کتابها هستند، فریب جلدشان (ظاهرشان) را نخور، ارزش واقعی آنها بعد از خوانده شدن مشخص میشود. 0 22 محسن مدنی 1402/5/14 21 قانون مولانا: گر تو راه افتاده ای راهت هویدا می شود هاکان منگوچ 4.2 3 صفحۀ 87 برای شروع کردن لازم نیست که کامل باشی اما برای اینکه کامل بشوی باید شروع کنی. 0 9