بریدههای کتاب مهشاد حمزهلو مهشاد حمزهلو 13 ساعت پیش پتش خوآرگر: مردی از تبار اژدها جلد 2 آرمان آرین 4.1 10 صفحۀ 135 نباید فریب بخوری و باور کنی که همه چیز هست و ما تا ابد گرفتار گیتی خواهیم ماند! نباید خام شوی و بیندیشی که همه چیز نیست و جهان به کلی خواب و خیال است! نتیجهی این دو اندیشهی افراط و تفریط نیز جز این نخواهد بود که جهانها ناآباد رها شوند و کاری که هر کس برای آن آفریده شده معطل بماند... حال آنکه ما، هم برای ساختن آمدهایم و هم برای رها کردن! هم برای عشق ورزیدن و هم برای دل نبستن! 0 0 مهشاد حمزهلو 1404/1/17 نردبانی از ستاره فرشید شفیعی 3.5 0 صفحۀ 25 با تمام دلگرفتگی آسمان چه قدر ساده بود لحظهی غروب در افق با وقار ایستاده بود 0 1 مهشاد حمزهلو 1403/11/28 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 269 صفحۀ 60 ترس گناه اصلی است. تقریباً تمام شرهای دنیا ریشه در این دارند که کسی از چیزی میترسد. زندگی با ترس وحشتناک و مهمتر از همه، خفتبار است. 0 23 مهشاد حمزهلو 1403/10/8 دشمن عزیز جین وبستر 4.0 78 صفحۀ 290 همیشه در دریای زندگانی مردم، یک دماغهی هورن قرار دارد که یا به سلامت از آن میگذرند یا به صخره میخورند و از بین میروند. 0 2 مهشاد حمزهلو 1403/9/28 من آبی من سبز صفورا نیری 4.0 1 صفحۀ 17 از تو میپرسند: چه میکنی با گرما... چه میکنی با سرما چه میکنی با کار و زندگی کسی نمیپرسد... چه میکنی با خود؟ 0 12 مهشاد حمزهلو 1403/9/27 این کتاب ممنوع است آلن گرتز 4.3 68 صفحۀ 67 کتابهای خوب نباید پنهان بمانند. باید بیشترین آدمهای ممکن به بیشترین دفعات ممکن آنها را بخوانند... کتابخانه برای همین است: برای اطمینان از این که همهی آدمها به همهی کتابها دسترسی داشته باشند، مثل دیگران. 0 15