بریده کتابهای فاطمه عباسی 🇵🇸 فاطمه عباسی 🇵🇸 18 ساعت پیش خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 59 صفحۀ 1 3 6 فاطمه عباسی 🇵🇸 دیروز ایران و قضیه ایران جلد 1 جورج ناتانیل کرزن کرزن 5.0 0 صفحۀ 1 از لحاظ سرشت و نهاد فرد ایرانی ممتازترین آفریدهی جهان است، به خصوص در مقابل مردم مشرق زمین. وی به راستی جز این نیست. بنیهی عالی و طاقت و مقاومت بینظیری دارد. سر هنری رالینسن ۱۸۵۸ 0 4 فاطمه عباسی 🇵🇸 2 روز پیش خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 59 صفحۀ 1 3 7 فاطمه عباسی 🇵🇸 3 روز پیش ترجمه غررالحکم و دررالکلم عبدالواحدبن محمد آمدی 0.0 صفحۀ 1 امام على عليه السلام: دوستان يك روحند ، در چند پيكر الأصدِقاءُ نَفسٌ واحِدَةٌ في جُسُومٍ مُتَفَرِّقَةٍ غرر الحكم : 2059 0 9 فاطمه عباسی 🇵🇸 3 روز پیش خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 59 صفحۀ 1 0 8 فاطمه عباسی 🇵🇸 4 روز پیش خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 59 صفحۀ 1 0 16 فاطمه عباسی 🇵🇸 5 روز پیش خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 59 صفحۀ 1 2 9 فاطمه عباسی 🇵🇸 5 روز پیش خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 59 صفحۀ 1 0 7 فاطمه عباسی 🇵🇸 7 روز پیش خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 59 صفحۀ 1 0 4 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/9/18 خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 59 صفحۀ 1 0 5 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/9/18 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن 4.9 76 صفحۀ 335 ... اميرالمؤمنين(ع): "من هیچجا ثروتی را انباشته ندیدم، مگر آنکه در کنار آن حق ضایعشدهای را دیدم." اگر بنا باشد سرانه تقسیم کنند، به آقای راکفلر اینقدر نمیرسد... 8 5 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/9/17 ترجمه غررالحکم و دررالکلم عبدالواحدبن محمد آمدی 0.0 صفحۀ 1 0 7 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/9/15 توسعه و مبانی تمدن غرب سید مرتضی آوینی 4.4 27 صفحۀ 1 بسیاری از برادران سادهدل مسلمان ما لفظ توسعه یا ترقی را با معنای رشد و تعالی در قرآن مرادف گیرند... مقالهی در معنای توسعه 0 9 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/9/15 خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 59 صفحۀ 1 0 7 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/9/15 خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 59 صفحۀ 1 0 10 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/9/15 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن 4.9 76 صفحۀ 325 حاضر است ساعتها بحث کند در اینکه نکیر و منکر وقتی در قبر میآیند، به چه صورت میآیند؟... اما هرگز حاضر نیستند به این مسئله بیندیشند که توحید، اصل توحید برای شکل جامعه، برای نظام اجتماعی، پیشنهادش چیست. 0 15 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/9/14 خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 59 صفحۀ 1 3 9 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/9/13 خط مقدم: روایتی داستانی و مستند از تشکیل یگان موشکی ایران با محوریت زندگی شهید حسن طهرانی مقدم فائضه حدادی 4.5 59 صفحۀ 1 3 8 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/9/13 آزادترین مرد جهان (بررسی زندگی مبارز محبوب و قهرمان عرب، سیدحسن نصرالله) راشد جعفرپورکلوری 2.8 1 صفحۀ 1 امام خمینی (ره): مسئلهای که میخواهم اکیدا به شما تذکر دهم این است که این معنا که نمیشود با قدرت های بزرگ طرف شد را از گوش هایتان بیرون کنید، شما بخواهید میتوانید. 1 17 فاطمه عباسی 🇵🇸 1403/9/13 آزادترین مرد جهان (بررسی زندگی مبارز محبوب و قهرمان عرب، سیدحسن نصرالله) راشد جعفرپورکلوری 2.8 1 صفحۀ 1 امام خمینی (ره): اگر آمریکا و اسرائیل لا اله الا الله هم بگویند ما قبول نداریم. چراکه آنها میخواهند سر ما کلاه بگذارند، آنها که صحبت از صلح میکنند میخواهند منطقه را به جنگ بکشند. 1 13