بریدههای کتاب پسر ایران پسر ایران 1403/8/29 مردی با آرزوهای دوربرد: روایتهایی از پدرموشکی ایران فائضه حدادی 4.1 22 صفحۀ 30 رفاقت حسن های با استعداد اولین کسی که تو جبهه حسن مقدم را کشف کرد، حسن باقری بود.آن زمان ها حسن مقدم جوان لاغر و ریز نقشی بود که توی چندماهی که داخل آبادان در محاصره بودند و بعدش، توی سوسنگرد و دهلاویه، فقط با خمپاره کار کرده بود.هرچند که کار با مین و این ها را بلد بود ولی کشیده شده بود سمت ادوات... طرحی که به عنوان یه خمپاره چی ساده روی کاغذ نوشته بود و دست حسن باقری داده بود باعث شد که با درخواست حسن باقری و دستور محسن رضایی بشه فرمانده ی پشتیبانی کننده آتش های خمپاره سپاه. همین حمایت های باقری بود که حسن مقدم را بعد از شهادت باقری تا سنگر شهادتش کشانده بود و اشک هایی که توی تمام عمرش به ندرت کسی دیده بود، می آمدند روی صورتش و مدام می گفت: بعد از حسن باقری ، ما یتیم شدیم... پ. ن: جهت شرکت در مسابقه کتابخوانی با محوریت کتاب مردی با آرزوهای دوربرد به ادمین پیام دهید. 0 0 پسر ایران 1403/7/2 اینک شوکران: منوچهر مدق به روایت همسر شهید مریم برادران حقیر 4.6 42 صفحۀ 21 می نشست درس خواندنم را تماشا میکرد. دوست داشتیم همهی لحظه ها کنار هم باشیم نه برای اینکه حرف بزنیم، سکوتش راهم دوست داشتیم 0 0 پسر ایران 1403/2/17 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 147 صفحۀ 69 شاید هیچ باقیات صالحاتی بهتر از فرزند صالح برای انسان نباشد 0 0 پسر ایران 1403/2/9 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 147 صفحۀ 65 وای به حال کسانی که سال ها عبادت کرده اند اما حق الناس را مراعات نکردند 0 0 پسر ایران 1403/2/5 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 147 صفحۀ 41 خدارو شکر کن که بیت المال بر گردن نداری وگرنه باید رضایت تمام مردم ایران را کسب می کردی! 0 0 پسر ایران 1403/2/5 سه دقیقه در قیامت: تجربه ای نزدیک به مرگ گروه فرهنگی شهید ابراهیم هادی 4.2 147 صفحۀ 39 آنچه در فکر انسان بوده برای همه نمایان است، چه رسد به اعمال انسان. برای همین هیچ کس نمی تواند بی دلیل از خود دفاع کند. 0 1