بریدههای کتاب زهرا نیکوزاده 🦋 زهرا نیکوزاده 🦋 1403/5/16 شب صورتی مظفر سالاری 3.2 5 صفحۀ 202 کسی که پولشو گذاشت تو بانک، نباید نگران باشه. هی نباید بره بانک و بگه میخوام ببینم جای پولم امنه یا نه. توکل به خدا یعنی همین. 0 4 زهرا نیکوزاده 🦋 1403/5/16 شب صورتی مظفر سالاری 3.2 5 صفحۀ 200 عاشق میتونه کوهها رو جابجا کنه! بیستون را عشق کَند و شهرتش فرهاد بُرد. 0 1 زهرا نیکوزاده 🦋 1402/11/15 کتابخانه نیمه شب مت هیگ 4.0 109 صفحۀ 5 آنچه به آن مینگری مهم نیست، آنچه میبینی مهم است. 0 8 زهرا نیکوزاده 🦋 1402/10/30 تکه هایی از یک کل منسجم پونه مقیمی 4.1 207 صفحۀ 64 خوشبختی، حالت آرامشی است که گاهی در بین احساسهایمان بالا میآید... و انگار در گوشمان زمزمه میکند: احساسها را بپذیر. من جایی در میان این احساسها دوباره به تو برمیگردم، نگران نباش. 0 4 زهرا نیکوزاده 🦋 1402/7/29 رضایت از زندگی عباس پسندیده 4.6 3 صفحۀ 56 امام علی علیه السلام: «دنیا و آخرت، هر یک فرزندانی دارند. بکوشید از فرزندان آخرت باشید نه دنیا؛ چرا که در قیامت، هر فرزندی به پدرش ملحق خواهد شد.» نهجالبلاغه، خطبه ۴۲ 0 2 زهرا نیکوزاده 🦋 1402/7/22 رضایت از زندگی عباس پسندیده 4.6 3 صفحۀ 43 وقتی کشتی بخواهد در ساحل پهلو بگیرد، لنگر میاندازند و آن را به محلی محکم و ثابت میبندند. آرام گرفتن کشتی، در این است که به محلی ثابت، پیوند بخورد. اگر کشتی را به چیزی ناپایدار و متغیر ببندند، آرام نخواهد گرفت. کشی زندگی نیز همین گونه است. راز آرامش زندگی در این است که آن را به چیزی پایدار و ثابت پیوند زنید. «دلبستگی یعنی پیوند زدن.» شما به چه چیزی دلبستگی دارید؟ 4 5 زهرا نیکوزاده 🦋 1402/7/22 رضایت از زندگی عباس پسندیده 4.6 3 صفحۀ 20 احساسات و عواطف ما آنگونه شکل میگیرند که میاندیشیم. بدون داشتن افکار غمگینانه نمیتوان احساس غم کرد، یا بدون داشتن افکار خشمگینانه نمیتوان احساس خشم کرد، بدون داشتن افکار حاسدانه نمیتوان احساس حسادت کرد، بدون داشتن افکار افسرده، نمیتوان احساس افسردگی کرد. 2 5 زهرا نیکوزاده 🦋 1402/6/5 بی حد و مرز: حصار ظرفیت های خود را درهم بشکنید جان سی. ماکسول 3.7 4 صفحۀ 191 تعریف من از بلوغ، «خودخواهی نداشتن» است؛ یعنی اینکه بتوانیم مسائل را از دیدگاه افراد ببینیم، چون برایشان ارزش قائلیم. 1 7 زهرا نیکوزاده 🦋 1402/6/5 بی حد و مرز: حصار ظرفیت های خود را درهم بشکنید جان سی. ماکسول 3.7 4 صفحۀ 158 تراژدی زندگی غالبا در ناکامی ما نیست، بلکه در از خود راضی بودنمان است؛ در انجام دادن کار زیاد نیست، بلکه در کم کاری است؛ در زیستن بالاتر از حد توانمان نیست، بلکه در ر زندگی در حدی پایینتر از ظرفیتمان است. 0 3 زهرا نیکوزاده 🦋 1402/5/31 عادت های اتمی جیمز کلییر 4.1 131 صفحۀ 240 باید در هر شرایطی به عادت خود پایبند بمانید. حرفهای ها حتی در شرایطی که حوصله درست و حسابی ندارند، اقدام میکنند. 0 5 زهرا نیکوزاده 🦋 1402/5/31 عادت های اتمی جیمز کلییر 4.1 131 صفحۀ 187 یک دقیقه مطالعه بهتر از این است که هیچ گاه کتاب دست نگیرید. همیشه کمتر انجام دادن بهتر از انجام ندادن است. 0 5