بریدههای کتاب ab ab 1404/2/3 1984 3.5 0 صفحۀ 75 تا آگاه نشوند،هرگز عصیان نمیکنند وتا عصیان نکنند،هرگز آگاه نمیشوند. 0 0 ab 1404/1/26 با تو شروع نشده (نقش تروماهای موروثی در شکل گیری شخصیت ما نحوه توقف این چرخه) مارک ولن 4.9 0 صفحۀ 214 ویرژیل شاعر روم باستان میگوید:«عشق بر همه چیز پیروز است» اگر عشق ما به اندازه کافی بزرگ باشد، رابطمان هر قدر هم که سخت باشد،مطمئناً به ثمر خواهد نشست. 0 0 ab 1404/1/18 با تو شروع نشده (نقش تروماهای موروثی در شکل گیری شخصیت ما نحوه توقف این چرخه) مارک ولن 4.9 0 صفحۀ 196 مادر اولین رابطه ما با جهان است.او اولین عشق ماست.ارتباط داشتن یا نداشتن با او،الگویی اساسی برای زندگی ماست. 0 11 ab 1404/1/10 با تو شروع نشده (نقش تروماهای موروثی در شکل گیری شخصیت ما نحوه توقف این چرخه) مارک ولن 4.9 0 صفحۀ 163 انسان جزئی از کل است... هرچند خودش و افکار و احساساتش را جدا از بقیه میبیند، که نوعی توهم بصری در خودآگاهی اوست. آلبرت انیشتین به رابرت اس. مارکوس 0 0 ab 1404/1/7 با تو شروع نشده (نقش تروماهای موروثی در شکل گیری شخصیت ما نحوه توقف این چرخه) مارک ولن 4.9 0 صفحۀ 127 0 0 ab 1404/1/1 با تو شروع نشده (نقش تروماهای موروثی در شکل گیری شخصیت ما نحوه توقف این چرخه) مارک ولن 4.9 0 صفحۀ 75 قویترین پیوند ما، پیوند با کسانی است که ما را به دنیا آوردند...گویی مهم نیست در چند سال گذشته،چه خیانتها دیدهایم و به چه میزان بدبختی در خانواده وجود داشت :ما حتی بر خلاف میل خود در این ارتباط باقی میمانیم. آنتونی برانت «پیوندهای خونی» 0 0 ab 1404/1/1 با تو شروع نشده (نقش تروماهای موروثی در شکل گیری شخصیت ما نحوه توقف این چرخه) مارک ولن 4.9 0 صفحۀ 69 ناخودآگاه ما نه تنها خاطرات دردناک خودمان، بلکه تجربیات دردناک درمان نشده اجدادمان را نیز در خود جای داده است. 0 0