بریدههای کتاب Ali-B Ali-B 1404/3/23 چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 4.0 22 صفحۀ 224 احساس مسئولیت در قبال دیگران، به محافظت از ما در برابر آثار مضر استرس مزمن طولانی مدت و تروما کمک میکند و انعطاف پذیری و تابآوری ما را افزایش میدهد. 0 0 Ali-B 1404/3/6 چرا تا به حال کسی این ها را به من نگفته بود؟ جولی اسمیت 4.0 22 صفحۀ 60 ورزش ظرفیت لذت بردن شما را از زندگی روزمره افزایش میدهد (مک گانیگال) 0 2 Ali-B 1404/2/3 1984 3.5 0 صفحۀ 75 تا آگاه نشوند،هرگز عصیان نمیکنند وتا عصیان نکنند،هرگز آگاه نمیشوند. 0 0 Ali-B 1404/1/26 با تو شروع نشده (نقش تروماهای موروثی در شکل گیری شخصیت ما نحوه توقف این چرخه) مارک ولن 4.6 1 صفحۀ 214 ویرژیل شاعر روم باستان میگوید:«عشق بر همه چیز پیروز است» اگر عشق ما به اندازه کافی بزرگ باشد، رابطمان هر قدر هم که سخت باشد،مطمئناً به ثمر خواهد نشست. 0 0 Ali-B 1404/1/18 با تو شروع نشده (نقش تروماهای موروثی در شکل گیری شخصیت ما نحوه توقف این چرخه) مارک ولن 4.6 1 صفحۀ 196 مادر اولین رابطه ما با جهان است.او اولین عشق ماست.ارتباط داشتن یا نداشتن با او،الگویی اساسی برای زندگی ماست. 0 11 Ali-B 1404/1/10 با تو شروع نشده (نقش تروماهای موروثی در شکل گیری شخصیت ما نحوه توقف این چرخه) مارک ولن 4.6 1 صفحۀ 163 انسان جزئی از کل است... هرچند خودش و افکار و احساساتش را جدا از بقیه میبیند، که نوعی توهم بصری در خودآگاهی اوست. آلبرت انیشتین به رابرت اس. مارکوس 0 0 Ali-B 1404/1/7 با تو شروع نشده (نقش تروماهای موروثی در شکل گیری شخصیت ما نحوه توقف این چرخه) مارک ولن 4.6 1 صفحۀ 127 0 0 Ali-B 1404/1/1 با تو شروع نشده (نقش تروماهای موروثی در شکل گیری شخصیت ما نحوه توقف این چرخه) مارک ولن 4.6 1 صفحۀ 75 قویترین پیوند ما، پیوند با کسانی است که ما را به دنیا آوردند...گویی مهم نیست در چند سال گذشته،چه خیانتها دیدهایم و به چه میزان بدبختی در خانواده وجود داشت :ما حتی بر خلاف میل خود در این ارتباط باقی میمانیم. آنتونی برانت «پیوندهای خونی» 0 0 Ali-B 1404/1/1 با تو شروع نشده (نقش تروماهای موروثی در شکل گیری شخصیت ما نحوه توقف این چرخه) مارک ولن 4.6 1 صفحۀ 69 ناخودآگاه ما نه تنها خاطرات دردناک خودمان، بلکه تجربیات دردناک درمان نشده اجدادمان را نیز در خود جای داده است. 0 0