بریدههای کتاب یونس فتح اللهی یونس فتح اللهی 1403/12/23 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 118 صفحۀ 455 وقتی ولایت در جامعه ای بود، اینها هم انجام میگیرد، اقامه صلات، ایتای زکات، امر به معروف، نهی از منکر و خلاصه، پیکر بی جان، جان روح و حیات میگیرد. 0 1 یونس فتح اللهی 1403/12/23 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 118 صفحۀ 453 جامعه ای که ولایت ندارد، استعداد ها در این جامعه هست، اما یا خنثی میشود، به هدر میرود، نابود میشود، هرز میشود یابدتر، فاسد میشود 0 1 یونس فتح اللهی 1403/12/23 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 118 صفحۀ 453 اگر جامعه ای دارای ولایت شد چه میشود؟ مرده ای که جان خواهد گرفت همین یک کلمه کافی است. پیکر مرده جامعه بدون ولایت و روح همان ولایت است. 0 1 یونس فتح اللهی 1403/12/23 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 118 صفحۀ 452 ولایت چگونه درست میشود؟ تلاش کنیم برای قدرت دادن به ولی اسلام، به ولی که خدا گفته. 0 1 یونس فتح اللهی 1403/12/23 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 118 صفحۀ 452 بزگ تر از نعمت ولایت، نعمتی نیست. 0 1 یونس فتح اللهی 1403/12/23 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 118 صفحۀ 451 ولایت یک انسان، پیوستگی و وابستگی مطلق اوست به ولی؛ باید وابسته و پیوستا باشد. 0 1 یونس فتح اللهی 1403/12/23 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن صهبا 4.9 118 صفحۀ 450 آدم دارای ولایت این است؛ ولی را بشناسد، فکر ولی را بداند، با ولی هم فکر بشود، عمل ولی را بشناسد، با ولی هم عمل بشود، دنبال او راه بیفتدخودش را فکرا و عملا پیوسته با ولی کند، این باولایت است. 0 1 یونس فتح اللهی 1403/12/22 استاد: خرده روایت های زندگی استاد شهید دکتر مجید شهریاری فاطمه شایان پویا 4.4 9 صفحۀ 216 چه خوش است جال مرغی که قفس ندیده باشد چه نکوتر آنکه ز قفس پریده باشد پر و بال ما بریدند و در قفس گشودند چه رها، چه بسته مرغی که پرش بریده باشند 0 1 یونس فتح اللهی 1403/12/22 استاد: خرده روایت های زندگی استاد شهید دکتر مجید شهریاری فاطمه شایان پویا 4.4 9 صفحۀ 215 با دستبه پایراستش اشاره کرد و گفت: ((میفهمم چی میگی، اما بدون ماجرا، ماجرای سک پای لنگه...اگر با انقلاب هستی باید اینپای لنگ را بکشی...)) 0 2 یونس فتح اللهی 1403/12/22 استاد: خرده روایت های زندگی استاد شهید دکتر مجید شهریاری فاطمه شایان پویا 4.4 9 صفحۀ 214 در برخی ادعیه اومده این قدر یارب بگین تا نمیتونم بند بیاد ...غرض از این مطلب اینه در دنیا، سالک الی الله باید اون قدر بدوه تا نفسش بند بیاد...ببینه خبری نیست، عجز و درماندگی های خودش رو ببینه 0 2 یونس فتح اللهی 1403/3/25 روش تحلیل سیاسی: مجموعه بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای درباره ی مهارت ها و فنون تحلیل سیاسی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله ال 4.6 10 صفحۀ 43 0 1 یونس فتح اللهی 1403/3/25 روش تحلیل سیاسی: مجموعه بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای درباره ی مهارت ها و فنون تحلیل سیاسی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله ال 4.6 10 صفحۀ 32 اگر ملتی قدرت تحلیل خودش را از دست بدهد فریب و شکست خواهد خورد. 0 5 یونس فتح اللهی 1403/3/24 روش تحلیل سیاسی: مجموعه بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای درباره ی مهارت ها و فنون تحلیل سیاسی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله ال 4.6 10 صفحۀ 25 تبیین لازم است ؛ اما این معنایش این نیست که ما به اختلافات درونی، هی دامن بزنیم. مراقب باشید. این را همه مراقب باشند. 0 0 یونس فتح اللهی 1403/3/24 روش تحلیل سیاسی: مجموعه بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای درباره ی مهارت ها و فنون تحلیل سیاسی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله ال 4.6 10 صفحۀ 24 من معتقد به تبیین هستم. 0 1 یونس فتح اللهی 1403/3/24 روش تحلیل سیاسی: مجموعه بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای درباره ی مهارت ها و فنون تحلیل سیاسی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله ال 4.6 10 صفحۀ 23 حقیقت برای انسان دست آورد تقوا است. 0 1 یونس فتح اللهی 1403/3/24 روش تحلیل سیاسی: مجموعه بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای درباره ی مهارت ها و فنون تحلیل سیاسی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله ال 4.6 10 صفحۀ 22 بدون آزاد اندیشی، این رشد اجتماعی، علمی، فکری و فلسفی امکان ندارد. در حوزه های علمیه و دانشگاه ها و مراکز فرهنگی و مطبوعاتی، هو کردن کسی که حرف تازه ای می آورد، یکی از بزرگ ترین خطا ها است. 0 1 یونس فتح اللهی 1403/3/24 روش تحلیل سیاسی: مجموعه بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای درباره ی مهارت ها و فنون تحلیل سیاسی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله ال 4.6 10 صفحۀ 22 آنی که کمک میکند به پیشرفت کشور، آزاد اندیشی واقعی فکر ها است؛ آزادانه مطرح کردن، از هو و جنجال نترسیدن، به تشویق و تحریض این و آن هم نگاه نکردن. 0 1 یونس فتح اللهی 1403/3/24 روش تحلیل سیاسی: مجموعه بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای درباره ی مهارت ها و فنون تحلیل سیاسی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله ال 4.6 10 صفحۀ 21 ما میگوییم علوم انسانی را یا. بگیریم تا بتوانیم شکل بومی آن را خودمان تولید کنیم و این را به دنیا صادر کنیم. 0 4 یونس فتح اللهی 1403/3/24 روش تحلیل سیاسی: مجموعه بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای درباره ی مهارت ها و فنون تحلیل سیاسی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله ال 4.6 10 صفحۀ 21 کج روی هایی که شما مشاهده میکنین تاشی از کمبود آگاهی است. علاجی که من پیشنهاد میکنم کتاب خوانی،افزایش مطالعه و کشاندن اجتماعات به بحث های صحیح و حقیقی_نه بحث های انحرافی_است.الته بحث های خود سازی و درون سازی و تورانی کردن دل و امثال اینها همبحث های مفصلی است که در جای خود باید مورد تاکید قرار گیرد. 0 1 یونس فتح اللهی 1403/3/24 روش تحلیل سیاسی: مجموعه بیانات حضرت آیت الله العظمی خامنه ای درباره ی مهارت ها و فنون تحلیل سیاسی پایگاه اطلاع رسانی دفتر حفظ و نشر حضرت آیت الله ال 4.6 10 صفحۀ 20 باید توجه کرد از لوازم مهم و مناسب تقویت معرفت دینی و سیاسی، تدبر و انس با قرآن و ادعیه ماثوره، توجه به زندگی و رفتار دینی و اجتماعی پیامبر (ص) و ژرف اندیشی در تاریخ ایران و جهان می باشد. 0 2