بریده کتابهای Fateme Jafarnia Fateme Jafarnia 1403/10/7 هنر شفاف اندیشیدن رولف دوبلی 3.9 39 صفحۀ 91 اگر رهبری یک گروه را برعهده گرفتی، یک نفر را بعنوان مخالف منصوب کن. او احتمالا محبوبترین فرد گروه نخواهد بود اما شاید مهمترین عضو گروه باشد 0 1 Fateme Jafarnia 1403/10/7 از خوب به عالی جیم کالینز 4.0 0 صفحۀ 31 شما میتوانید در زندگی از عهده هرکاری برآیید، به شرط آنکه برایتان فرقی نکند، آن کار به چه کسی نسبت داده میشود 0 1 Fateme Jafarnia 1403/10/7 ابوالمشاغل نادر ابراهیمی 4.4 38 صفحۀ 84 ابن مشغله میگفت: باید ایستاد؛ بدون تزلزل، بدون شک ، و بدون اضطراب... ابوالمشاغل میگوید: باید ایستاد؛ حتی اگر زانوها قدری بلرزد، شک قدری نفوذ کرده باشد، و اضطراب ، نیز، ناگزیر، قدری... اصل، در هر شرایطی، و به هر شکلی، ایستادن است؛ چرا که دوامِ در ایستادگی ، به هرحال، شکل و شرایط را، به سود انسان تغییر خواهد داد... 0 1 Fateme Jafarnia 1403/10/7 بادبادکباز خالد حسینی 4.3 193 صفحۀ 26 فقط یک گناه وجود دارد، فقط یکی. آن هم دزدیست. همهی گناهان دیگر از این گناه سرچشمه میگیرند. اگر کسی را بکشی، تو زندگی اورا دزدیده ای. حق همسر او را از داشتن شوهر میدزدی. پدر فرزندانش را میدزدی. وقتی دروغ میگویی، حق کسی به دانستن حقیقت را میدزدی. تقلب کنی، حق بازی عادلانه را میدزدی 0 1 Fateme Jafarnia 1403/10/6 کیمیاگر پائولو کوئیلو 3.8 206 صفحۀ 36 در لحظه مشخصی از زندگیمان، اختیارمان را بر زندگی خود از دست میدهیم و از آن پس سرنوشت بر زندگی ما فرمانروا خواهد شد. این بزرگترین دروغ جهان است... 0 1 Fateme Jafarnia 1403/10/6 داستان مادری که دختر پسرش شد قلی خیاط 3.5 0 صفحۀ 70 در این دنیای آزادِ جنده صفتِ بی قید و بندی که همه چیز به طرز غمباری از دست میرود، دلم میخواست میتوانستم دست و پایم را، مثل پدرم، به قفل و زنجیر نیرویی ببندم که خیال قدرتش از بالای خیالتان میگذرد، و باقی میماند. 0 1