بریده کتابهای صبا کومالکی صبا کومالکی 1403/9/3 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 153 صفحۀ 234 هیچ آزادی مطلقی روی زمین وجود ندارد. فقط نوع محدودیتهاست که متفاوت و نسبی هستند. تو الان احساس میکنی آزادی،چون از یک محدودیت فوقالعاده غیرقابل تحمل فرار کرده ای. ولی واقعاً همینطور است؟ تو عاشق من هستی و این یک محدودیت است. 0 11 صبا کومالکی 1403/9/3 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 153 صفحۀ 185 اگر مرگی نبود، چه کسی میتوانست زندگی را تحمل کند؟ 0 0 صبا کومالکی 1403/9/3 قصر آبی لوسی مود مونتگمری 4.4 153 صفحۀ 11 لحظه ای که یک زن متوجه میشود هیچ دلیلی برای زندگی کردن ندارد، نه عشق،نه وظیفه، نه هدف و نه امید، لحظهای به تلخی مرگ است. 0 0 صبا کومالکی 1403/8/19 اقیانوس انتهای جاده نیل گیمن 3.9 25 صفحۀ 240 هیچی مثل روز اولش نمیشه. چه یه ثانیه بگذره، چه صدسال. همهچی تغییر میکنه و عوض میشه. آدمها هم مثل اقیانوس عوض میشن. 0 0 صبا کومالکی 1403/8/19 اقیانوس انتهای جاده نیل گیمن 3.9 25 صفحۀ 252 آدمای مختلف هر اتفاقی رو به شکلهای مختلف به خاطر میآرن، و هیچ دو نفری رو پیدا نمیکنی که چیزی رو یکسان بهخاطر داشته باشن،چه اونجا حضور داشتهن چه نداشتهن. دو نفر میتونن کنار هم بایستن و از نظر درک همدیگه قارهها با هم تفاوت داشته باشن. 0 0 صبا کومالکی 1403/8/18 اقیانوس انتهای جاده نیل گیمن 3.9 25 صفحۀ 89 آدمبزرگها راهها را دنبال میکنند. بچهها آنها را کشف میکنند. آدمبزرگها دوست دارند صدها و هزاران بار همان راه همیشگی را بروند؛ شاید هرگز به ذهنشان نمیرسد از راه خارج شوند و به زیر بوتههای گل صدتومانی بخزند و فضای بین حصارها را کشف کنند. 0 15 صبا کومالکی 1403/8/16 اقیانوس انتهای جاده نیل گیمن 3.9 25 صفحۀ 15 خاطرات کودکی بعضی وقتها زیر اتفاقاتی که بعدها در زندگی میافتد مدفون و پنهان میشود،مثل اسباب بازیهای دوران کودکی که ته کمدهای انباشتهی بزرگسالی چپانده میشود، اما هرگز تا ابد گم نمیشود. 0 28 صبا کومالکی 1403/8/15 شرلی شارلوت برونته 3.8 11 صفحۀ 503 آدم ها دوست ندارند به یاد مصایبی بیفتند که قادر یا مایل نیستند آنها را بر طرف کنند. این یاد آوری،که به نوعی عجز آدمها را به رخ آنها میکشد، یا مجبورشان میکند که به تلاش ناخوشایندی دست بزنند، خود به خود آسایش آن ها را مختل میکند و به رضایتی که از خودشان دارند خدشه وارد میکند. 0 16 صبا کومالکی 1403/8/12 تصویرخوانی آلبرتو منگوئل 0.0 صفحۀ 24 تصویر منجر به زایش داستان میشود و داستان نیز منجر به خلق تصویر. 0 4 صبا کومالکی 1403/8/12 تصویرخوانی آلبرتو منگوئل 0.0 صفحۀ 20 تصویر ها سوای از چیستیشان، همانند کلمات، خمیره و سرشت ما را رقم میزنند. 0 5