بریدههای کتاب Brilliant Reader Brilliant Reader 1404/2/29 ستاره فروزان: مصاحبه تاریخ شفاهی با نوش آفرین انصاری پیمانه صالحی فشمی 1.0 1 صفحۀ 188 زمانی که نتایج یک پژوهش درمی آید، برای چه کسی مفید است؟ طبعا برای این نیست که در روزنامه یا مجله ای چاپ شود، بلکه برای این است که مدیران موسسه سریع تصمیم بگیرند و از اتفاقی که دارد می افتد، جلوگیری کنند، تغییر بدهند و حرکت به سمت مطلوب ایجاد شود. 0 0 Brilliant Reader 1404/2/29 ستاره فروزان: مصاحبه تاریخ شفاهی با نوش آفرین انصاری پیمانه صالحی فشمی 1.0 1 صفحۀ 133 ما در زمینه کتابداری با نیاز های اجتماعی بسیاری روبرو هستیم که نمی توانیم به آنها جواب بدهیم، چون برنامه های دانشگاهی ما با نیازهای واقعی تطبیق نمی کند و بخش هایی از آن هم که تطبیق می کند، هیچ وقت تدریس نمی شود. 0 0 Brilliant Reader 1404/2/29 ستاره فروزان: مصاحبه تاریخ شفاهی با نوش آفرین انصاری پیمانه صالحی فشمی 1.0 1 صفحۀ 131 مشکل اینجاست که رشته کتابداری در جامعه جایگاهی ندارد. جامعه ما هنوز جامعه ای است که موضوع خواندن را شعار گونه مطرح می کند و جدی نمی گیرد. محیط دانشگاهی ما هم محیطی نیست که اساسا از روش جزوه گویی خیلی فراتر رفته باشد. 0 0 Brilliant Reader 1404/2/29 ستاره فروزان: مصاحبه تاریخ شفاهی با نوش آفرین انصاری پیمانه صالحی فشمی 1.0 1 صفحۀ 94 اینکه کتابدار باید کتابخانه های دانشگاه را اداره کند، در ذهن مدیران جا نیفتاده و مصوبه ای در دانشگاه ها هست که می گوید مدیر کتابخانه باید از اعضای هیئت علمی باشد. خب ممکن است افراد در رشته های خودشان خیلی فاضل باشند، ولی اصلا به درد این کار نخورند. 0 1 Brilliant Reader 1404/2/29 ستاره فروزان: مصاحبه تاریخ شفاهی با نوش آفرین انصاری پیمانه صالحی فشمی 1.0 1 صفحۀ 93 کار کتابخانه باید قانونمند باشد، هر قدم ثبت بشود، قابل ادامه دادن باشد، و قائم به شخص نباشد. 0 19 Brilliant Reader 1404/2/29 ستاره فروزان: مصاحبه تاریخ شفاهی با نوش آفرین انصاری پیمانه صالحی فشمی 1.0 1 صفحۀ 86 اگر جامعه از نظر فرهنگی متحول نشود، در سایر زمینه ها هم تحول پیدا نمی کند و جامعه ای که بخواهد فقط روی نخبگان حرکت کند، هرگز جامعه پیشرفته ای نخواهد شد. 0 1 Brilliant Reader 1404/2/29 ستاره فروزان: مصاحبه تاریخ شفاهی با نوش آفرین انصاری پیمانه صالحی فشمی 1.0 1 صفحۀ 64 در طول زندگی، همیشه از مادرم شنیده بودم که انسان باید بخشی از درآمد و توانایی هایش را در خدمت جامعه و به صورت داوطلب مصرف کند. 0 0 Brilliant Reader 1404/2/18 تولستوی و مبل بنفش نینا سنکویچ 3.4 119 صفحۀ 230 در دنیایی که بعضی وقت ها، و به ندرت معنادار به نظر می رسد، یک داستان معمایی می تواند افت و خیزهای زندگی را در پی رنگی که سرانجام منطقی به نظر برسد ارائه دهد. پاسخی برای سوالی پیدا می شود و احساس رضایت ناشی از آن بی اندازه است. 0 0 Brilliant Reader 1404/2/18 تولستوی و مبل بنفش نینا سنکویچ 3.4 119 صفحۀ 233 یک داستان خوب پلیسی ثابت می کند که برای بعضی پرسش ها،هیچ پاسخی وجود ندارد. 0 0 Brilliant Reader 1404/2/18 تولستوی و مبل بنفش نینا سنکویچ 3.4 119 صفحۀ 118 هدف ادبیات فاخر آشکار کردن آن چیزی است که پنهان شده و نور تاباندن بر چیزی که در تاریکی مانده است. 0 1 Brilliant Reader 1404/2/18 تولستوی و مبل بنفش نینا سنکویچ 3.4 119 صفحۀ 99 کلمات شاهدی بر زندگی اند: آنها آنچه روی داده را ثبت می کنند و به همه آن رنگ واقعیت می بخشند. کلمات ، داستان هایی را خلق می کنندکه تبدیل به تاریخ و ماندگار می شوند.حتی قصه ها هم تصویرگر حقیقت اند 0 0 Brilliant Reader 1404/2/1 اینستاگرام: فرهنگهای رسانههای اجتماعی دیداری تاما لیور 3.0 1 صفحۀ 318 همان طور که گوگل به فعلی تبدیل شده که معنایش جست و جوی اطلاعات در محیط بر خط است، انجام دادن کاری به خاطر "گرام" یا پیرایش زندگی ها به نحوی که "لایق اینستاگرام" شوند، باعث شده است که اینستاگرام به مترادف جهان پیرامون ما تبدیل شود. 0 0 Brilliant Reader 1404/1/8 نظریه ای درباره ی شغل های مزخرف دیوید گریبر 4.4 4 صفحۀ 153 ضمنا هرچه در سلسله مراتب اداری بالاتر بروید می بینید مدیران بی خیال ترند، اما در عین حال اقتدار اسمی بیشتری دارند. 0 0 Brilliant Reader 1404/1/8 نظریه ای درباره ی شغل های مزخرف دیوید گریبر 4.4 4 صفحۀ 113 می توان گفت مردان همیشه کارهای خاطره ساز را برای خود بر می دارند و کارهایی که باید هنگام انجامشان خاطره تعریف کرد به زنان می سپارند. هرچه جامعه ای مرد سالارانه تر باشد و مردان تسلط بیشتری بر زنان داشته باشند، این قضیه بیشتر صدق می کند. 0 0 Brilliant Reader 1404/1/8 نظریه ای درباره ی شغل های مزخرف دیوید گریبر 4.4 4 صفحۀ 253 کار به زعم ارسطو، هرگز آدم را فرد بهتری نمی کند؛ اتفاقا بدترش می کند، چون وقت زیادی می گیرد و آدم سخت می تواند به وظایف اجتماعی و سیاسی اش برسد. 0 0 Brilliant Reader 1404/1/8 نظریه ای درباره ی شغل های مزخرف دیوید گریبر 4.4 4 صفحۀ 133 یکبار هم نشنیدم سرپرست کنار کارمند بنشیند و صاف و ساده، قواعد را برایش توضیح دهد که کی باید کار کند، کی نباید کار کند و وقتی کار ندارد چه رفتارهایی مجاز و غیر مجازند. 0 0 Brilliant Reader 1404/1/8 نظریه ای درباره ی شغل های مزخرف دیوید گریبر 4.4 4 صفحۀ 16 گویا در جامعه ما قانونی کلی هست که هرچه کارمان به دیگران منفعت آشکار تری برساند مزد کمتری بابتش می گیریم. 0 0 Brilliant Reader 1403/10/23 ایران در قرن بیستم: بررسی اوضاع سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ... برنار اورکارد 4.0 1 صفحۀ 509 مهم ترین انقلابی که ایران در قرن بیستم از سر گذراند، در واقع گذار از روستا به شهر بود. 0 0 Brilliant Reader 1403/10/23 ایران در قرن بیستم: بررسی اوضاع سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و ... برنار اورکارد 4.0 1 صفحۀ 204 انقلاب اسلامی بیشتر انقلاب حجه الاسلام های جوان بود تا آیت الله های سالخورده حافظ سنت. 0 0 Brilliant Reader 1403/8/5 انگار خودم نیستم! یاسمن خلیلی فرد 3.9 2 صفحۀ 433 باید این را بپذیرم که بعضی ها را هیچ جور نمی شود از هم جدا کرد. چه درست و چه غلط، باید بمانند کنار هم و با هم زندگی کنند و گاهی بزنند توی سر و کله هم. 0 0