بریدههای کتاب Arezo Arezo 4 روز پیش کتابخانه نیمه شب 3.9 72 صفحۀ 10 او گفت: بین زندگی و مرگ به کتابخونه وجود داره توی این کتابخونه، قفسه ها تا ابد ادامه دارند. هر کتاب فرصتی بهت میده تا به زندگی دیگه که ممکن بود داشته باشی رو امتحان کنی تا ببینی اگه انتخابهای دیگه ای کرده بودی زندگیت چه شکلی میشد .... راستی اگه فرصت این رو داشتی که پشیمونی هات رو جبران کنی، کار متفاوتی انجام می دادی؟🫧. 0 7 Arezo 4 روز پیش کتابخانه نیمه شب 3.9 72 صفحۀ 73 آتش هر تکه از او که تغییر کرد که تراشیده شد و بر زمین ریخت به خاطر خنده ی هم مدرسه ای ها یا نصیحت بزرگ ترها خیلی وقت است تمام شده - و درد دوستانی که دیگر مرده اند. او تکه ها را از زمین برداشت مثل خرده های چوب و آنها را سوزاند. در آتش و سوزاند. آنقدر تابان که تا ابد ببیند💘 0 4 Arezo 4 روز پیش کتابخانه نیمه شب 3.9 72 صفحۀ 25 0 6 Arezo 4 روز پیش کتابخانه نیمه شب 3.9 72 صفحۀ 17 همه ی ما حق انتخاب داریم، نورا.یه چیزی داریم به اسم اختیار!🛐 0 7 Arezo 4 روز پیش کتابخانه نیمه شب 3.9 72 صفحۀ 17 هیچ وقت واسه دنبال کردن رویاها دیر نیست...^_^ 0 1 Arezo 4 روز پیش دختر مهتاب جلد 1 سو لین تن 4.1 134 صفحۀ 292 «بعضی آدمها مثل نیستند؛ نمیشود آنها را در آغوش گرفت، اما میشود تا ابد در وجودت حسشان کنی...»💙🌚 0 0 Arezo 5 روز پیش چهار اثر از فلورانس اسکاول شین 2.9 16 صفحۀ 11 آدمی هر چه بکارد همان را درو خواهد کرد یعنی هر آنچه از آدمی در سخن یا عمل آشکار شود یا بروز کند به خود او باز خواهد گشت و هر چه بدهد، باز خواهد ستاند. اگر نفرت بورزد نفرت به او باز خواهد گشت؛ اگر عشق ببخشد عشق خواهد ستاند؛ اگر انتقاد کند از او انتقاد خواهد شد؛ اگر دروغ بگوید، دروغ خواهد شنید؛ و اگر تقلب کند به او کلک خواهند زد! 0 5 Arezo 1404/4/18 کرنشا و پاستیل های بنفش 2.9 4 صفحۀ 28 گاهی اوقات دلم میخواست مثل آدم بزرگ ها رفتار کنم. دوست داشتم واقعیت را به من بگویند، حتی اگر خوشایند نباشد. من میتوانستم به خوبی بفهمم و بسیار بیشتر از چیزی که فکر میکردند،میدانستم:)💘 0 53