بریدههای کتاب اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات مریم محسنیزاده 1403/12/7 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 18 پیامبر صلالله علیه و آله و سلم میفرمایند: " شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه خداوند است، پس کسی که یک روز در ماه من روزه بگیرد، من در روز قیامت شفیع او خواهم بود." [امالی صدوق، ص۱۹] 0 1 مریم محسنیزاده 1403/12/7 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 30 دستور به استغفار، سرلوحهٔ همهٔ دستورات سلوکی در همه ایام سال است. 0 2 لاادری 1403/11/12 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 42 0 1 مریم محسنیزاده 1403/12/7 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 29 داود ابن کثیر رقّی میگوید:" از امام صادق علیهالسلام پیرامون افضل اعمال ماه شعبان سوال کردم حضرت فرمودند؛ صدقه و استغفار است." [اقبالالاعمال، ص۶۸۳] 0 5 زهرا صادقزاده قمصری 1403/1/5 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 36 1 1 مریم محسنیزاده 1403/12/7 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 23 پیامبر: "ای علی (ع)، هرگاه دیدی که مردم به زیادی عمل میپردازند، تو به خالص کردن عمل بپرداز. 0 1 مریم محسنیزاده 1403/12/7 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 32 صدقات فرهنگی و علمی و خصوصاً دستگیریهای سلوکی از متقاضیان، بیشترین ارزش را در مقایسه با سایر صدقات دارد. 0 1 مریم محسنیزاده 1403/12/7 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 23 پیامبر: "ای علی (ع)، هرگاه بندگان با نیکی کردن، به آفریدگار خویش نزدیک شوند، تو با خردورزی به او نزدیک شو تا از آنان پیشی گیری." 0 1 مریم محسنیزاده 1403/12/7 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 24 رسول اکرم (ص) فرمودند: "حلال روشن است و حرام نیز مشخص است و شبهاتی بین حلال و حرام وجود دارد؛ پس هر کس از شبهات پرهیز کند، از محرمات سالم میماند و هر کس مرتکب شبهات شود، داخل در محرمات میشود و از راهی که نمیداند هلاک میگردد." 0 0 مریم محسنیزاده 1403/12/7 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 34 از رسول خدا (ص) نیز روایت شده: "آنجا که خویشاوند نیازمندی وجود داشته باشد، جای صدقه دادن به دیگری نیست." 0 2 مریم محسنیزاده 1403/12/7 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 64 از امام صادق یا امام باقر علیهالسلام روایت شده که سنگینترین چیزی که روز قیامت در ترازوی اعمال قرار داده میشود، صلوات بر حضرت محمد(ص) و اهلبیت ایشان است. 0 4 مریم محسنیزاده 1403/12/7 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 32 ماه شعبان یکی از بهترین مواقف صدقه است. 0 4 مریم محسنیزاده 1403/12/7 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 13 مؤمنان باید تنها بر خدا توکل کنند. 0 1 زینب بهرامی 1402/12/18 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 40 0 3 مریم محسنیزاده 1403/12/7 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 58 "به راستی برای خداوند در روزهای عمر شما نسیمهایی است؛ هان! چشم به راه آنها باشید." 0 3 مریم محسنیزاده 1403/12/7 اسرار ماه شعبان و مراقبات و مناسک آن، همراه با شرحی درباره ی صلوات محمدتقی فیاض بخش 4.3 10 صفحۀ 9 سعیناکرده در این راه به جایی نرسی مزد اگر میطلبی طاعت استاد ببر 0 0