بریده کتابهای خارهای گل شده و گلهای خار شده: نقش محبت در تربیت فرزند علیرضا سالمی کوهانستانی 1403/6/24 خارهای گل شده و گلهای خار شده: نقش محبت در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.5 7 صفحۀ 127 0 0 علیرضا سالمی کوهانستانی 1403/5/30 خارهای گل شده و گلهای خار شده: نقش محبت در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.5 7 صفحۀ 112 0 0 ریحانه نعمتی 1402/4/19 خارهای گل شده و گلهای خار شده: نقش محبت در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.5 7 صفحۀ 17 0 0 معصومه هاشمی 1402/7/8 خارهای گل شده و گلهای خار شده: نقش محبت در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.5 7 صفحۀ 9 اگر شما به فرزند گرسنهتان غذای خوب ندهید، او خودش در پی غذا خواهد رفت. در این صورت، دیگر معلوم نیست چه غذایی را انتخاب میکند. ممکن است غذایی را انتخاب کند که به ضرر اوست. هر گاه نیاز فطری به محبت، به درستی پاسخ داده نشود، انسان به انحراف کشیده خواهد شد، زیرا انسان به صورت فطری دوست دارد هم محبت کند و هم محبت ببیند. حال اگر حس محبتخواهی او در مسیر محبتهای حقیقی قرار نگیرد، این احساس رنگ مجاز به خود گرفته، منحرف میشود. 0 1 علیرضا سالمی کوهانستانی 1403/6/24 خارهای گل شده و گلهای خار شده: نقش محبت در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.5 7 صفحۀ 128 2 9 ریحانه نعمتی 1402/4/23 خارهای گل شده و گلهای خار شده: نقش محبت در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.5 7 صفحۀ 86 دلایل اصلی اثر نکردن محبت: ❌ استفاده انحصاری از یک راه ابراز محبت ❌ غفلت از مکمل محبت (احترام) ❌ عدم انتقال پیام محبت ❌ سوء استفاده از محبت ❌ عقب ماندن از رقبا ❌ بسنده کردن به محبتهای عادی #بریده_کتاب #من_دیگر_ما_جلد2 0 0 علیرضا سالمی کوهانستانی 1403/5/30 خارهای گل شده و گلهای خار شده: نقش محبت در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.5 7 صفحۀ 113 0 0 ریحانه نعمتی 1402/4/19 خارهای گل شده و گلهای خار شده: نقش محبت در تربیت فرزند محسن عباسی ولدی 4.5 7 صفحۀ 21 موسی بن عمران به خداوند عرضه داشت : پروردگارا کدام عمل نزد تو محبوبتر است؟ فرمود : دوست داشتن کودکان زیرا سرشت آنان بر #توحید است. 0 0