بریدههای کتاب چطور زندگی می کنید؟ mia 1403/4/11 چطور زندگی می کنید؟ گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 162 دنیا پر است از انسان هایی که خوب اما ضعیف اند. شاید روح قهرمانی که خودش را فدای پیشرفت بشر نمی کند پوچ و خالی باشد، اما خوبی هم بدون روحیه ی قهرمانی اغلب پوچ و بی ارزش است. 0 0 mia 1403/3/12 چطور زندگی می کنید؟ گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 52 چیزهایی که تو از ته قلبت احساس کنی، در اعماق قلبت، هرگز سر سوزنی تو را گمراه نمیکنند. 0 0 mia 1403/4/18 چطور زندگی می کنید؟ گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 210 ما قادریم خودمان تصمیم بگیریم چگونه انسانی بشویم. پس اشتباه گریز ناپذیر است. ولی... ما می توانیم خودمان تصمیم بگیریم چگونه انسانی بشویم. پس می توانیم از اشتباهاتمان عبرت بگیریم. 0 0 mia 1403/4/18 چطور زندگی می کنید؟ گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 206 البته هرگز کسی آرزوی چنین چیزهایی را ندارد، اما به لطف غم، سختی،مشقت و رنج است که ما به معنای انسان حقیقی می رسیم. 0 0 mia 1403/3/12 چطور زندگی می کنید؟ گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 51 مثلاً هر فرد لذت نقاشی، مجسمه سازی و موسیقی را فقط از راه تجربه کردن آنها کشف خواهد کرد. تو هیچ وقت نمیتوانی کسی را به درک هنر فاخر برسانی، تا وقتی که خودش آن را از نزدیک ببیند. در مورد این موضوع خاص ما به چیزی بیشتر از چشم و گوش معمولی خود نیاز داریم. برای لذت بردن از هنر، تو باید از چشم و گوش درونت استفاده کنی. "باید قلبت را بگشایی و آن را لمس کنی." 0 0 حنا دروی 1403/11/21 چه طور زندگی می کنید گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 84 0 1 mia 1403/3/15 چطور زندگی می کنید؟ گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 64 آن قدر احساس نزدیکی می کردند که نیازی به حرف زدن نبود. چه خوب بود که همان جا در سکوت دراز بکشند :) 0 0 mia 1403/4/18 چطور زندگی می کنید؟ گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 201 به اون اندازه که ما انگشت روی اشتباهاتمون میذاریم، بهشون فکر می کنیم و افسوسشون رو میخوریم، کارهای خوبمون جزء دل مشغولی هامون نیستن. 0 13 mia 1403/3/15 چطور زندگی می کنید؟ گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 87 اما، کاپر، نیاز به گفتن نیست که بشر باید انسان باشد. این که میان آدم ها روابطی غیرانسانی حاکم باشد بسیار شرم آور است. حتی روابط بین افراد کاملاً غریبه باید انسانی باشد. 0 0 هلیا 1402/12/20 چطور زندگی می کنید؟ گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 54 مهمتر از اینکه دیگران چه فکر میکنند، مهمتر از هر چیزی، این است که تو باید اول خودت حقیقتاً و عمیقاً پی ببری بزرگی انسان در چیست. 0 7 حنا دروی 1403/11/21 چه طور زندگی می کنید گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 30 اگر سفت و سخت به این باور چسبیده بودیم که سیاره ما مرکز جهان است، بشر هیچ وقت نمیتوانست حقیقت جهان را درک کند و همینطور وقتی آدمها اتفاقهای زندگی را با محور قرار دارد خودشان قضاوت میکنند، حقیقت جامعه را درک نخواهند کرد. آنها هرگز متوجه حقیقت بزرگتر نمیشوند. 0 1 حنا دروی 1403/11/21 چه طور زندگی می کنید گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 54 آدمهایی در دنیا هستند که فقط برای حفظ ظاهر کاری انجام میدهند؛ برای اینکه در چشم دیگران بزرگ به نظر برسند. این جور آدمی اول نگران این است که در چشم دیگران چطور دیده میشود و بدون اینکه بخواهد خود واقعیاش را نادیده میگیرد. امیدوارم تبدیل به چنین آدمی نشوی. برای همین است که باید کاری را انجام دهی که ته قلبت احساسی نسبت بهش داری و تو را عمیقاً تحت تاثیر قرار میدهد. این مهمترین چیز است، چه حالا و چه همیشه. هیچ وقت فراموشش نکن و با دقت به معنایش فکر کن. 0 3 mia 1403/4/18 چطور زندگی می کنید؟ گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 187 احساس تنهایی کاپر ناگفتنی بود. این روز ها او یکسره در افکارش غرق بود. 0 0 mia 1403/3/12 چطور زندگی می کنید؟ گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 28 اما کمی که عمیقتر بیندیشی، انسان ذاتاً تمایل دارد نگرشش به چیزها و نحوه تفکر درباره آنها به گونهای باشد که انگار خودش در مرکز همه چیز است. 0 18 mia 1403/4/18 چطور زندگی می کنید؟ گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 227 چراکه رویش در ذات این گله، حتی اگه در اعماق خاک دفن شده باشه. 0 0 حنا دروی 1403/11/19 چه طور زندگی می کنید گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 23 کوپر حس غریبی داشت. خودش که نظاره گر بود، و نظاره گری که او را نگاه می کرد؛ به علاوه خودی که در حال آگاه شدن از تمام این قضایا بود، خودی که خودش را از فاصله ای دور می نگریست. 0 4 mia 1403/3/15 چطور زندگی می کنید؟ گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 78 همه ی انسانها مثل رشته های یک تور با بی نهایت آدم دیگر که آنها را نمیشناسند یا ندیده اند پیوند دارند، بدون این که حتی خودشان این را بدانند. 0 2 حنا دروی 1403/11/21 چه طور زندگی می کنید گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 72 چیزهایی که ما فکر میکنیم واضح هستند میتونم مشکل باشند. اگر فکر کنی چیزی خیلی واضح و روشنه و دنبالش به هرجا که کشوندت بری، خیلی زود به چیز دیگهای برخورد میکنی که دیگه نمیتونی بگی بدیهیه. این موضوع فقط هم راجع به فیزیک و علم نیست... 0 2 NJM 1403/11/19 چه طور زندگی می کنید گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 40 من با تو دشمنی ندارم! من هیچ وقت نمی خوام تورو اذیت کنم.پس چرا باعث این درد بی پایان در من می شی؟ توروخدا من رو به حال خودم بذار! 0 4 هلیا 1402/12/25 چطور زندگی می کنید؟ گنزابورو یوشینو 3.2 6 صفحۀ 115 0 4