بریدههای کتاب بدان، ایدک الله: نصایح رهبر انقلاب اسلامی (مدظله) به طلاب 𝓂𝒶𝒽𝒹𝒾 1403/9/5 بدان، ایدک الله: نصایح رهبر انقلاب اسلامی (مدظله) به طلاب 4.7 5 صفحۀ 5 غفلت از هدف؛آفت طلاب اگر طلبهی امروز ما به درس خواندن بیاعتنایی کند،یا به دیانت و تعبد و تلاش فردی اخلاقی خود بیاعتنا بماند،یا استعداد خود را به کار نیندازد،یا هدف خود را گم کند مثل کسی که به طرف مقصدی در حال حرکت است،اما وقتی وسط راه به قهوه خانهی خوش آب و هوایی رسید،همان جا پیاده بشود و لنگر بیندازد و همان جا بماند و هدف را فراموش کند یا اگر در اثنای راه منظره ای به چشمش خورد،نشناخته و ندانسته به سمت آن راه بیفتد و از هدف غافل بشود،همهی اینها آفت راه ماست. 0 2 𝓂𝒶𝒽𝒹𝒾 1403/9/5 بدان، ایدک الله: نصایح رهبر انقلاب اسلامی (مدظله) به طلاب 4.7 5 صفحۀ 59 زی طلبگی زی طلبگی چیست؟من زی طلبگی را در دو جمله میتوانم معرفی کنم:پارسایی با عزت و نظم در تحصیل و زندگی. 0 2 روح الله گنابادی 1403/2/4 بدان، ایدک الله: نصایح رهبر انقلاب اسلامی (مدظله) به طلاب 4.7 5 صفحۀ 5 طلبه را باید از اول درس خواندن وادار کرد به اینکه فکر کند. معروف بود میگفتند:"بدان ، ایدک الله" - چرا گفت بدان و نگفت بخوان؟ - منظور این است که اولا حس سوال پردازی را در طلبه زنده کند، بعد هم به او تفهیم کند که خواندن مراد نیست، دانستن مراد است. 0 2 امیرحسین محمودی 1403/2/14 بدان، ایدک الله: نصایح رهبر انقلاب اسلامی (مدظله) به طلاب 4.7 5 صفحۀ 154 «طلبه را باید از اول درس خواندن وادار کرد به اینکه فکر کند. معروف بود میگفتند «بدان، ایدک الله» ـ چرا گفت بدان و نگفت بخوان؟ ـ منظور این است که اولاً حس سوالپردازی را در طلبه زنده کند، بعد هم به او تفهیم کند که خواندن مراد نیست، دانستن مراد است. این بایستی برای برنامهریزان ما واقعا به صورت یک دستورالعمل جامع باشد.» در دیدار جمعی از اساتید و فضلا و طلاب نخبهی حوزه علمیه قم.2 آبان89 0 5 فاطمه دهقانی 1402/2/20 بدان، ایدک الله: نصایح رهبر انقلاب اسلامی (مدظله) به طلاب 4.7 5 صفحۀ 42 میگفتند چرا گفتند «بدان أیّدک الله»، نگفتند «بخوان أیدک الله»؟ چون خواندن ملاک نیست، دانستن ملاک است. 0 6 روح الله گنابادی 1403/1/29 بدان، ایدک الله: نصایح رهبر انقلاب اسلامی (مدظله) به طلاب 4.7 5 صفحۀ 1 حادثه ی انقلاب، یک حادثه ی عظیم و فوق العاده و محیر العقیلی بود. ما حالا عادت کرده ایم به این، اما کسانی که از بیرون نگاه میکنند به حادثه ی انقلاب و قضاوت میکنند دربارهی حادثه ی انقلاب، عظمت این حرکت را،این حادثه را، این پدیده را بیشتر از ما درک میکنند. ما چون در جریان بودیم، خیری توجه نمیکنیم... 0 2 𝓂𝒶𝒽𝒹𝒾 1403/9/5 بدان، ایدک الله: نصایح رهبر انقلاب اسلامی (مدظله) به طلاب 4.7 5 صفحۀ 52 زیاد کتاب بخوانید و حافظه تان را پر کنید طلبه باید دستش از کتاب رها نشود؛کتاب بخواند،همه جورش را بخواند،در دورهی جوانی بخواند. 0 2