بریدههای کتاب شنود مطهره 1403/6/29 شنود مجموعه ی نویسندگان 4.4 27 صفحۀ 89 0 13 H.Alipour 1403/8/23 شنود مجموعه ی نویسندگان 4.4 27 صفحۀ 60 دیگر یقین پیدا کرده بودم که هیچ چیزی در این عالم به اندازه قدم برداشتن در مسیر رضای خدا با ارزش نیست. 0 0 مبینا 1403/6/31 شنود مجموعه ی نویسندگان 4.4 27 صفحۀ 17 0 2 عسل پورمشعل 1403/3/23 شنود مجموعه ی نویسندگان 4.4 27 صفحۀ 30 کار آنها مربوط به لحظات مرگ انسانها میشد!این شیاطین با روش های مختلف،مانع از این میشدند که بیمار در حال مرگ،با ایمان از دنیا برود!آن ها به دنبال نقطه ضعف انسان و یا دلبستگی های دنیایی او می رفتند و از همین اهرم استفاده می کردند تا انسان را در لحظات مرگ از خدا غافل کنند... 0 3 لیلا رضائی نژاد 1404/1/21 شنود مجموعه ی نویسندگان 4.4 27 صفحۀ 15 محاسبه آغاز شد. گاهي به برخي اعمالم فکر مي کردم که به نظر من خيلي خوب بوده، اما مي ديدم که به علت نيت غير خدايي که داشتم پوچ شده و اصلاً در محاسبات الهي به حساب نيامده بود! مي خواستم بگويم كه اين شغل را كه با هزاران خطر و گرفتاري همراه است براي خدا انتخاب كردم، اما نشانم دادند كه من به دنبال يك شغل ثابت و آبرومند بودم و سر از اينجا درآوردم. يعني خيلي نيت الهي در آن نمايان نبود. حتي اشاره كردم كه من در فلان مأموريت خيلي سختي كشيدم تا آبروي اسلام و ايران حفظ شود، اما به من نشان دادند كه خيلي اصرار داشتي به نام خودت اين مأموريت گزارش شود و به خاطر آن مأموريت، حسابي تشويق شدي و مُزدت را گرفتي! 0 1