@mobina3333

444 دنبال شده

93 دنبال کننده

جوری باش که خدا ازت راضی باشه💚✨

1403/9/15

حقیقتا اولش نمیخواستم درباره این کتاب نظری بنویسیم چونکه واقعا این کتاب پر از حرف بود و من نمیدونستم چطوری و از کجا این کتاب رو توصیف کنم و مغزم یاری نمیده تا بتونم چیزی بنویسیم اما گفتم هرچی بتونم مینویسم چون همچین کتابی لازمه که براش وقت گذاشت و یاداشت نوشت این کتاب یک دنیا که نه دو دنیا حرف داخلش بود.یعنی من با این کتاب زندگی کردم یه جاهایی از ته دل خندیدم یه جاهایی اشک ریختم یه جاهایی به حجم عظیم ایمان شخصیت های کتاب غبطه خوردم یه جاهایی بهشون افتخار کردم و واقعا به خودم میبالم که همطنان قبل از من  همچین ادمای غیور و وطن دوستی بودن که تا پای جون و اخرین قطره خونشون مقاومت کردند و استقامت کردند در راه دین و وطنشون به شهادت رسیدند و دست از تمام ارزش های دنیاییشون برداشتند .تا این کتاب رو نخونید نمیتونید احساسات فوران شده من رو تصور کنید.قلم نویسنده خیلی روان و خواناست و من واقعا به راحتی تونستم خودم رو داخل اون فضاهایی که میگفت توصیف کنم.از نظرم هر ادمی نیاز داره که حداقل یک بار این کتاب رو بخونه تا از خیلی از چیزا اگاه بشه نمیخوام بگم این کتاب درباره چیه چون اگه یکم نوشته های من شمارو کنجکاو کنه میرید دنبال تحقیق و پیدا کردن موضوع کتاب اگرچه که تا حد کمی در نظرم اشاره به موضوع کردم.

باشگاه‌ها

🌐 اندیشه مطهر 🌐

148 عضو

سیری در نهج البلاغه

چالش‌ها

این کاربر هنوز در چالشی شرکت نکرده است.

لیست‌ها

این کاربر هنوز لیستی ایجاد نکرده است.

فعالیت‌ها

مبینا پسندید.