بریدههای کتاب خدا آن گونه که من می فهمم محمدحسین معصومی 1403/6/27 خدا آن گونه که من می فهمم موهنداس کارمچاند گاندی 3.6 5 صفحۀ 64 0 0 محمدحسین معصومی 1403/6/19 خدا آن گونه که من می فهمم موهنداس کارمچاند گاندی 3.6 5 صفحۀ 33 چگونه است که حقیقت در چشم افراد گوناگون به اشکال متفاوت و متناقض جلوه میکند؟ پاسخ این است که ذهن آدمی به گونه های بی شماری فعالیت میکند و تکامل ذهن در همه انسانها به صورتی واحد رخ نداده است پس آنچه برای کسی حقیقت است شاید برای دیگری ناراستی جلوه کند؛ و چنین است که آنان که دست به چنین آزمایشهایی زده اند به این نتیجه رسیده اند که برای از سرگذراندن این تجربه ها باید شرایطی چند را احراز کرد... 0 3 نرگس 1403/9/23 خدا آن گونه که من می فهمم موهنداس کارمچاند گاندی 3.6 5 صفحۀ 46 دانشمندان می گویند که اگر نبود نیرویی همدوس یا پیونددهنده بین اتم ها یی که عالم از آن ها تشکیل شده کل جهان از هم فرو می پاشید و متلاشی می شد و ما نیز همه از میان می رفتیم .باید گفت همان گونه که در ماده کور و بی جان نیرویی پیوند دهنده وجود دارد ، در همه موجودات ذی روح و جاندار نیز چنین است ؛ و نام آن نیروی پیوند دهنده که در میان جانداران هست عشق است . 0 1 محمدحسین معصومی 1403/6/30 خدا آن گونه که من می فهمم موهنداس کارمچاند گاندی 3.6 5 صفحۀ 132 1 2 محمدحسین معصومی 1403/6/19 خدا آن گونه که من می فهمم موهنداس کارمچاند گاندی 3.6 5 صفحۀ 9 0 1