بریدههای کتاب چگونه شریک زندگی مان را انتخاب کنیم معصومه توکلی 1402/10/14 چگونه شریک زندگی مان را انتخاب کنیم سوزان کوئیلیام 0.0 صفحۀ 42 پروفسور سو جانسون میگوید وقتی اولین بار همسر فعلیاش را ملاقات کرد، نخستین جملهای که همسرش به او گفت این بود که «قرار نیست من توقعات تو را برآورده کنم». وقتی او چنین بصیرت عمیقی از خود نشان داد جانسون چارهٔ دیگری نداشت جز این که با او ازدواج کند. 3 34 محمد مهدی وزیری 1404/3/19 چگونه شریک زندگی مان را انتخاب کنیم سوزان کوئیلیام 0.0 صفحۀ 51 کسانی که «عشق مقدر» را باور دارند معمولاً وقتی اوضاع خوب پیش نمیرود واکنشهای بد و اشتباهی بروز میدهند، معمولا زود خودشان را از رابطه بیرون میکشند، معمولا سریع میروند سراغ یاری دیگر که قسمت بعدیشان است. این را مقایسه کنید با زوجهایی که به «عشق قابل رشد» معتقدند، کسانی که از دید آنها رابطه طی زمان رشد میکند و عیبها و اشکالاتی که در طول مسیر پیدا میشوند شوم نیستند، بلکه صرفاً علائم هشداریاند مبنی بر اینکه باید بیشتر تلاش کرد. عشاقی که به «عشق قابل رشد» معتقدند معمولاً به تدریج صمیمی میشوند، توقعات کمتری دارند، ولی در دراز مدت قویترند. 0 0 محمد مهدی وزیری 1404/3/19 چگونه شریک زندگی مان را انتخاب کنیم سوزان کوئیلیام 0.0 صفحۀ 16 در گذشته بین دختر/ پسر همسایه یا آن کسی که سر کوچه زندگی میکرد یکی را انتخاب میکردیم، اما امروزه آن بار عملی و عاطفی را تک نفره به دوش میکشیم. حاصل این ترکیب تقاضای بیشتر و عرضه کمتر چیست؟ این است که ملاقات با یار هرگز اینقدر سخت نبوده که در روزگار کنونی سخت است. 0 1 محمد مهدی وزیری 1404/3/19 چگونه شریک زندگی مان را انتخاب کنیم سوزان کوئیلیام 0.0 صفحۀ 27 آرمان تجرد در بسیاری از سنن معنوی ارزشمند شمرده میشود و دلیل اصلیش نه تقدس مآبی و زهد، بلکه این است که در حین تجرد آزادید رسالت واقعیتان را دنبال کنید. 0 2 محمد مهدی وزیری 1404/3/19 چگونه شریک زندگی مان را انتخاب کنیم سوزان کوئیلیام 0.0 صفحۀ 36 البته فقط ما نیستیم که باید آماده عاشق شدن باشیم، کسی که چشممان را گرفته نیز باید آماده باشد. پس بهتر است درباره آمادگی یار بالقوه نیز تحقیقات لازم را به عمل آوریم. مطمئن شویم کسی که خاطرخواهش شدهایم واقعاً آزاد است؟ آیا در زندگیش زمان و فضایی برای عشق به ما دارد؟ آیا از رابطه پیشینش کاملا بریده یا هنوز در آرزوی آن به سر میبرد؟ آیا تمایلش به ما ناشی از جاذبهای حقیقی است یا فقط میخواهد حفرهای را در زندگیش پر کند؟ 0 1 محمد مهدی وزیری 1404/3/20 چگونه شریک زندگی مان را انتخاب کنیم سوزان کوئیلیام 0.0 صفحۀ 62 تحقیقات نشان میدهند که مردها بین ۲۰ تا ۳۰ سالگی فقط نیمی از امکانات زنان این سن را برای انتخاب زوج دارند، ولی وقتی به ۴۰ سالگی میرسند وضع برعکس میشود. 0 2 محمد مهدی وزیری 1404/3/19 چگونه شریک زندگی مان را انتخاب کنیم سوزان کوئیلیام 0.0 صفحۀ 35 از دید او [اریک فروم] لازمه انتخاب پخته و سنجیده یار، این باور شخصی است که ما لیاقتش را داریم که کسی عاشقمان شود. این بینش درونی است که بدانیم نیاز داریم، و این خویشتن داری است که هرجا لازم بود از نیازهایمان بگذریم؛ همچنین این توانایی که به یار بیاموزیم چطور دوستمان داشته باشد، تحمل این حقارت که از او یاد بگیریم چطور دوستش داشته باشیم، و این حکمت که بدانیم عشق فقط زوج بودن نیست، بلکه به گفته فروم: «تنها پاسخ عاقلانه و رضایت بخش به معمای هستی انسان است». 0 1 محمد مهدی وزیری 1404/3/19 چگونه شریک زندگی مان را انتخاب کنیم سوزان کوئیلیام 0.0 صفحۀ 26 قرار گرفتن در رابطه عاشقانه دومین چالش سخت در زندگی انسان است -اگر نمیدانستید بدانید که اولی پدری/مادری کردن است- 0 1 محمد مهدی وزیری 1404/3/19 چگونه شریک زندگی مان را انتخاب کنیم سوزان کوئیلیام 0.0 صفحۀ 26 وقتی در حالت ضعف هستیم ممکن است یاری برگزینیم که فقط حکم چوب زیر بغل را داشته باشد؛ وقتی بحران بگذرد و زندگی شفا یابد آن چوب زیر بغل گاه اضافی به نظر میرسد و این در حق هر دو طرف غیرمنصفانه است. پس وقتی آسیب پذیریم نباید سراغ رابطه عاشقانه برویم. 0 1 محمد مهدی وزیری 1404/3/20 چگونه شریک زندگی مان را انتخاب کنیم سوزان کوئیلیام 0.0 صفحۀ 73 هر قدر هم که مطمئن باشیم یاری که میخواهیم باید برونگرا/درونگرا، مومشکی/بلوند، درشتاندام/ظریف باشد، وقتی آدم مناسبمان را پیدا کنیم دیگر بیخیال همه این معیارها میشویم. 0 1 محمد مهدی وزیری 1404/3/19 چگونه شریک زندگی مان را انتخاب کنیم سوزان کوئیلیام 0.0 صفحۀ 11 انتخاب شریک زندگی سلوکی است در راه خودسازی، که ما را بر آن میدارد تا درباره خودمان، درباره دیگران، درباره زندگی ایدئالمان بیشتر فکر کنیم. 0 1 محمد مهدی وزیری 1404/3/19 چگونه شریک زندگی مان را انتخاب کنیم سوزان کوئیلیام 0.0 صفحۀ 28 ممکن است عشق خارقالعاده باشد، ولی زمان، مکان، توان و تمایل به سازش میطلبد. هرچه جایگاه تثبیت شدهتری در دنیا داشته باشیم، برای دعوت شدن به یک رابطه عاشقانه انعطاف پذیری کمتری داریم. برای عاشق شدن، دست کم باید بعضی از علاقمندیهایمان را فدا کنیم. 0 1