بریدههای کتاب کاش ما هم خانه ای داشتیم gharneshin 1404/2/15 کاش ما هم خانه ای داشتیم خوان پابلو ویلالوبوس 3.0 1 صفحۀ 80 فقر چاهی است که ته ندارد. 0 5 gharneshin 1404/2/14 کاش ما هم خانه ای داشتیم خوان پابلو ویلالوبوس 3.0 1 صفحۀ 45 از پدرم میپرسیدم که ما فقیریم یا جزو طبقه متوسط؟ او هم پاسخ میداد پول مسئلهای نیست، مهم شأن و عزت انسان است. این موضوع نشان میداد ما فقیر بودیم. 0 4 gharneshin 1404/2/16 کاش ما هم خانه ای داشتیم خوان پابلو ویلالوبوس 3.0 1 صفحۀ 165 مادرم دست از گریه و زاری برداشته بود، زیرا برای دیدن این همه فلاکت و بدبختی که یکباره گریبانش را گرفته بود به چشمانش نیاز داشت. 0 1 gharneshin 1404/2/16 کاش ما هم خانه ای داشتیم خوان پابلو ویلالوبوس 3.0 1 صفحۀ 157 کشوری که باید هر شب به اخبارش گوش دهیم تا همهی هوشیاریمان را از دست ندهیم و همیشه در حالت دفاع و آمادهباش به سر ببریم. 0 1 gharneshin 1404/2/14 کاش ما هم خانه ای داشتیم خوان پابلو ویلالوبوس 3.0 1 صفحۀ 25 این مردم بیچاره میخواهند بمیرند، اما نمیدانند چگونه. اینها تلاش میکنند از گرسنگی بمیرند، اما اینکار مدتی زمان میخواهد، به همین دلیل است که جنگ را انتخاب کردهاند و به آن علاقه دارند. 0 3 gharneshin 1404/2/15 کاش ما هم خانه ای داشتیم خوان پابلو ویلالوبوس 3.0 1 صفحۀ 86 آنها با تعصب در این مکان تماشایی به خود میبالیدند، مکانی که در آن فلزات قراضه روی هم تلنبار شده بود و خود دلیلی بود انکارناپذیر بر بیهودگی و اینکه غرور بشری زبالهای بیش نیست و سرانجامِ همهچیز محکوم به زوال و نابودی است. 0 5 gharneshin 1404/2/16 کاش ما هم خانه ای داشتیم خوان پابلو ویلالوبوس 3.0 1 صفحۀ 139 فقط یک چیز بدتر از غرورِ یک مرد فقیر هست: غرور مردِ فقیری که ثروتمند شده، غرور یک تازه به دوران رسیده. 0 3 gharneshin 1404/2/14 کاش ما هم خانه ای داشتیم خوان پابلو ویلالوبوس 3.0 1 صفحۀ 10 شاید هیچچیز جز پایان تحمل انسان نتواند او را نجات بدهد. 0 3 gharneshin 1404/2/14 کاش ما هم خانه ای داشتیم خوان پابلو ویلالوبوس 3.0 1 صفحۀ 38 ما نیاز داشتیم به هر دری بزنیم تا از احساس وحشتناکی نجات پیدا کنیم که گرفتارش شده بودیم. اینجا بود که فهمیدیم هیچچیز بهتر از ساختن جوک احمقانهای نیست که به ما کمک کند تا فکر کنیم آنچه اتفاق افتاده آنقدرها هم خطرناک نیست. 0 4