بریدههای کتاب محاکمه عادت ها Mohadese Mohammadi 1404/6/2 محاکمه عادت ها علی خاکزادی 4.5 0 صفحۀ 444 شانس های مثبت و منفی به تعداد برابر در جهان و زندگی همه مان وجود دارد. اما فرصت استفاده از شانس هایی که بصورت برابر توزیع شده اند، برابر نیست. آنچه به این نابرابری دامن میزند، عادت های استفاده از شانس هاست. اینجاست که تفاوت انسانها با یکدیگر بروز میکند چون تفاوت انسان ها در تفاوت عادت هایشان، متجلی میشود. هرکسی که به عادت های بهتری مجهز است، شانس های بهتر و بیشتر شکار میکند. 0 1 Mohadese Mohammadi 1404/6/2 محاکمه عادت ها علی خاکزادی 4.5 0 صفحۀ 476 آدم ها وقتی به قضاوت مینشینند، به سخت گیر ترین قاضی تبدیل میشوند و آنگاه که خودشان در مظان اتهام قرار میگیرند، مهربان ترین وکیل مدافع خود میشوند. 0 1 Mohadese Mohammadi 1404/6/1 محاکمه عادت ها علی خاکزادی 4.5 0 صفحۀ 356 عادت های بد، فقط وقتی از بین میروند که آگاهانه قصد از بین بردن آنها را داشته باشیم. تا زمانی که قسمت ناخودآگاه مغز خود را خودآگاه مدیریت نکنید، قسمت ناخودآگاه زندگی شما را هدایت خواهد کرد. 0 2 Mohadese Mohammadi 1404/6/1 محاکمه عادت ها علی خاکزادی 4.5 0 صفحۀ 227 کشف کردیم که انسانها با عادتهایشان تصمیم میگیرند، ولی گمان میکنند که فکر میکنند. ما به ندرت فکر میکنیم. 0 3 Mohadese Mohammadi 1404/6/1 محاکمه عادت ها علی خاکزادی 4.5 0 صفحۀ 262 عادت، نتیجه ی تکرار است و عادت های بد، پلی به سوی بدبختی هستند. 0 2