بریدههای کتاب اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری فصل کتاب 1402/11/6 اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری 4.9 2 صفحۀ 42 اصل انتخابات حضور مردم در پای صندوقهای رأی و رأی دادن آنها است. همه باید شرکت کنند؛ شرکت در انتخابات آبروی نظام جمهوری اسلامی است، آبروی اسلام است، آبروی ملت ایران است، آبروی کشور است. این مسئله اول است. امام خامنهای در دیدار مردم قم ۱۳۹۴/۱۰/۱۹ 0 1 مشتاق شهادت 1402/12/8 اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری 4.9 2 صفحۀ 86 0 2 سمیه جمشیدی 1403/3/28 اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری 4.9 2 صفحۀ 29 0 3 مشتاق شهادت 1402/12/7 اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری 4.9 2 صفحۀ 19 0 3 مشتاق شهادت 1402/12/6 اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری 4.9 2 صفحۀ 22 0 3 مشتاق شهادت 1402/12/7 اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری 4.9 2 صفحۀ 26 0 3 مشتاق شهادت 1402/12/6 اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری 4.9 2 صفحۀ 13 0 3 مشتاق شهادت 1402/12/8 اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری 4.9 2 صفحۀ 60 0 2 فصل کتاب 1402/11/6 اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری 4.9 2 صفحۀ 22 آن چیزی که الان لازم است بر همه آقایان، بر همه شما جوانان بزرگ و بر همه قشرهای ملت این است که چشمهایشان را باز کنند، با مطالعه، با دقت افرادی که تعیین میکنند صفات خاصی را داشته باشند: اول اینکه مؤمن باشند؛ مؤمن به این نهضت باشند؛ جمهوری اسلامی را بخواهند؛ طرفدار مردم باشند، امین باشند، اسلامی باشند، شرقی و غربی نباشند، انحرافات مکتبی نداشته باشند. صحیفه امام، ج ۱۰، ص ۲۵۰ 0 1 سمیه جمشیدی 1403/3/28 اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری 4.9 2 صفحۀ 13 0 8 مشتاق شهادت 1402/12/6 اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری 4.9 2 صفحۀ 20 0 4 مشتاق شهادت 1402/12/9 اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری 4.9 2 صفحۀ 106 0 2 فصل کتاب 1402/11/6 اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری 4.9 2 صفحۀ 50 فرازی از وصیتنامه شهید اسدالله حبیبی هر کس به اندازه توانایی خویش احساس مسئولیت کند. در انتخابات با هوشیاری تمام به تقویت اسلام بپردازید. مبادا بگویید چیزها گران شده یا اجناس کم است و هی نگویید انقلاب برای ما چه کرده، بگویید ما به عنوان یک شیعه امام زمان(عج) چه کاری برای انقلاب و امام زمان(عج) کردهایم. 0 1 مشتاق شهادت 1402/12/6 اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری 4.9 2 صفحۀ 14 0 5 مشتاق شهادت 1402/12/7 اثر انگشت: خاطرات و وصایای شهدا در موضوع انتخابات همراه با بیانات حضرت امام خمینی و مقام معظم رهبری 4.9 2 صفحۀ 42 0 5