بریدههای کتاب بازگشت به کافه ی چرا Atabak_P دیروز بازگشت به کافه ی چرا جان پی. استرلکی 0.0 صفحۀ 98 کمک کردن باعث شادی می شود. بعضی آدم ها آمادگی این را ندارند. آنها در موقعیتی هستند که می خواهند ابتدا دریافت کنند تا شاید بعد بتوانند ببخشند. 0 0 Atabak_P دیروز بازگشت به کافه ی چرا جان پی. استرلکی 0.0 صفحۀ 103 برای برخورداری از عزت نفس نیازی به این نیست که دیگران به ما بگویند چقدر خاص هستیم، بلکه خودمان بایست به خودمان بقبولانیم که خاص هستیم. وقتی این کار را بکنیم، دیگر نیازی احساس نمیکنیم که دیگران تاییدمان کنند و به ارزشمان صحه بگذارند، چون خودمان میدانیم که خاص و با ارزشیم. 0 0 Atabak_P 2 روز پیش بازگشت به کافه ی چرا جان پی. استرلکی 0.0 صفحۀ 45 اشک نشانه ای قدرتمند حاکی از این است که موضوع برایت اهمیت دارد. گاهی، دل ما تنها به این طریق می تواند با باقی وجودمان ارتباط برقرار کند و نکته ای را گوشزد کند. 0 0 Atabak_P دیروز بازگشت به کافه ی چرا جان پی. استرلکی 0.0 صفحۀ 113 احساس مالکیت در بسیاری از موارد توهمی بیش نیست. اموال از بین میروند، ارزششان را از دست میدهند یا به سرقت میروند... اما تجربهها تا ابد برایمان باقی میمانند. هیچ کس نمیتواند تجربه را کسب کردیم از ما بگیرد. 0 0 Atabak_P 21 ساعت پیش بازگشت به کافه ی چرا جان پی. استرلکی 0.0 صفحۀ 125 قطب نمای اخلاقی همه مردم همراستا نیست. بنابراین، باید اشخاصی را برای معاشرت و دوستی پیدا کنیم که قطب نمای اخلاقی آنها با ما در یک راستا باشد. 0 0