بریده کتابهای ایستاده استوار در بیست و چهار سالگی nia 1403/2/24 ایستاده استوار در بیست و چهار سالگی ژانگ ییشینگ 4.6 8 صفحۀ 1 به راستی موفقیت در گرو عرق هایی است که از جبین جاری میگردد. 0 5 nia 1403/3/3 ایستاده استوار در بیست و چهار سالگی ژانگ ییشینگ 4.6 8 صفحۀ 42 وقتی عقاید خودمان را نداشته باشیم،وقتی تنها چیزی که در مغزمان انباشته شده توده ای انبوه از گزافه گویی و حرف های دیگران است، آن موقع عطش سیری ناپذیر از تایید شدن و تحسین توسط مردم را در خود میابیم؛گویی دانش و آگاهی تنها در گرو حرف های جماعت است. 1 2 فاطمه سادات (: 1403/3/7 ایستاده استوار در بیست و چهار سالگی ژانگ ییشینگ 4.6 8 صفحۀ 7 میل من به سخت کوشی بود که باعث رسیدن به جایگاه کنونی ام شد. 0 5 nia 1403/3/3 ایستاده استوار در بیست و چهار سالگی ژانگ ییشینگ 4.6 8 صفحۀ 47 پذیرفتنِ هیجانِ درون، قبولِ جاهل بودن و در آغوش گرفتنِ اشتیاق و علایقمان پس از پایان بهار، به مثابه تراشکاری قهار و هنرمند به تدریج پیکری مرمرین از آنچه هستیم را به زیباییِ تمام میتراشد و نشانمان میدهد. 0 1 nia 1403/2/24 ایستاده استوار در بیست و چهار سالگی ژانگ ییشینگ 4.6 8 صفحۀ 11 جایی که میایستم،وسعت چشم اندازی که میبینم را مشخص خواهد کرد.مسئولیت هایی که بر عهده میگیرم و چیزی که به نمایش میگذارم،آینده ای که سزاوارش هستم را به من هدیه میدهد. 0 2