بریدههای کتاب سوختن در آب، غرق شدن در آتش محمد رضاییپور 1402/6/15 سوختن در آب، غرق شدن در آتش چارلز بوکوفسکی 3.4 7 صفحۀ 40 باور کنید دنیا و مردم و سرگرمی هنریشان/هیچ ربطی به من ندارند/ولی بگذار مردم به دیدن تک تک این نمایشها بروند/چون باعث میشود دور و بر خانهام پیدایشان نشود/و به خاطر این کارشان/درود آتشینم بر آنها 1 29 ایراندخت 6 روز پیش سوختن در آب، غرق شدن در آتش چارلز بوکوفسکی 3.4 7 صفحۀ 131 درباره ی زیبایی چیزی به عنوان زیبایی وجود نداره خصوصاً در صورت انسان چیزی که اسمش را گذاشته ایم "ریخت شناسی" تمامش یک جور نظام بندی ریاضی وار و خیالی اجزای صورت است. مثلا دماغ زیادی بیرون نزده باشد لاله های گوش بزرگ نباشد. موها بلند باشد خط ریشها مد روز باشند و از این جور چیزها این "سراب عمومیت بخشیدن به همه چیز است" . مردم به بعضی چهره ها میگویند ،زیبا ولی در حقیقت آنها زیبا نیستند معادله های ریاضی هستند که حاصلش صفر است. در واقع زیبایی حقیقی زیبایی سیرت است نه شکل ابروها خیلی از زنهایی که درباره شان به من گفتند زیبایند وای؛ مثل کاسه ی سوپ بودند. درباره ی زشتی چیزی به اسم زشتی وجود ندارد چیزی به نام نقص خلقت هست ولی زشتی ظاهری وجود خارجی ندارد. 0 1 ایراندخت 6 روز پیش سوختن در آب، غرق شدن در آتش چارلز بوکوفسکی 3.4 7 صفحۀ 128 درباره ی دل تنگی هیچ وقت احساس دل تنگی نکرده ام در یک اتاق تنها بوده ام تمایل به خودکشی داشته ام افسرده بوده ام. حالم بد بوده بدتر از بد ولی هرگز احساس نکردم که کسی میتونه از در بیاد تو و من رو از دست دردم خلاص کنه راحت تر بگم دلتنگی هیچ وقت آزارم نداده چون همیشه تمایل وحشتناکی به گوشه گیری داشته ام توی یک مهمانی یا یک ورزشگاه که همه در حال هلهله کردنند دلتنگی میاد سراغم. به قول ایبسن " قویترین آدمها تنها ترین آدمها هستند." 0 1 ایراندخت 1404/5/23 سوختن در آب، غرق شدن در آتش چارلز بوکوفسکی 3.4 7 صفحۀ 45 امیدوارم قبل از مرگم زندگی ام را به دست بیاورم.. 0 0 ایراندخت 1404/5/23 سوختن در آب، غرق شدن در آتش چارلز بوکوفسکی 3.4 7 صفحۀ 40 0 1 ایراندخت 1404/5/24 سوختن در آب، غرق شدن در آتش چارلز بوکوفسکی 3.4 7 صفحۀ 100 0 1 ایراندخت 6 روز پیش سوختن در آب، غرق شدن در آتش چارلز بوکوفسکی 3.4 7 صفحۀ 129 0 1