بریدههای کتاب مهارت های دعوت فرزندان به نماز رضا یحیی پور 1402/8/2 مهارت های دعوت فرزندان به نماز محمدعلی جابری 4.1 2 صفحۀ 82 0 2 رضا یحیی پور 1402/8/2 مهارت های دعوت فرزندان به نماز محمدعلی جابری 4.1 2 صفحۀ 73 0 1 فاطمه پیوندی 1402/6/13 مهارت های دعوت فرزندان به نماز محمدعلی جابری 4.1 2 صفحۀ 1 به گفتۀ مرحوم قیصر امینپور، خدایی به ما معرفی کردند که: تا ببندی چشم کورت میکند تا شدی نزدیک دورت میکند کج گشودی دست سنگت میکند کج نهادی پای لنگت میکند تا خطا کردی عذابت میکند در میان آتش آبت می کند جالب است بدانید نخستین تصویر کودک از خداوند به تجربۀ او از والدینش برمیگردد. «اگر کودکی والدین خود را قابلاعتماد، مهربان و قابل دسترسی بداند، احتمالاً خدا را نیز دارای چنین صفاتی تصور خواهد کرد. ازسویدیگر اگر والدین خود را خشن، بیتفاوت و بیانصاف بداند، دربارۀ خدا نیز چنین تصوراتی خواهد داشت.» 1 18 رضا یحیی پور 1402/8/2 مهارت های دعوت فرزندان به نماز محمدعلی جابری 4.1 2 صفحۀ 80 0 2 رضا یحیی پور 1402/8/2 مهارت های دعوت فرزندان به نماز محمدعلی جابری 4.1 2 صفحۀ 80 0 1 فاطمه پیوندی 1402/6/16 مهارت های دعوت فرزندان به نماز محمدعلی جابری 4.1 2 صفحۀ 77 فرزند در دورۀ نخست کودکی بیشترین اثرپذیری را از والدین خود دارد؛ زیرا بیشترین نیازهایش از طرف آنها برطرف میشود و خوشایندترین و خالصانهترین احساسات را از جانب آنها دریافت میکند. بهتدریج و در دورۀ دبستان، الگوهای جدیدی به زندگی کودک پا میگذارند. در این دوره، معلم بیشترین اثرگذاری را بر کودک دارد؛ اما در دورۀ نوجوانی، این جایگاه به دوستان نوجوان منتقل می شود. 0 9 رضا یحیی پور 1402/8/2 مهارت های دعوت فرزندان به نماز محمدعلی جابری 4.1 2 صفحۀ 30 0 2