بریده کتابهای زنان پیشرو: داستان هایی برای دختران ایران زینب صاد:) 1403/8/25 زنان پیشرو: داستان هایی برای دختران ایران الهام نظری 4.0 10 صفحۀ 92 او(زهرا گیتی نژاد معلم و تحولگر اجتماعی) میگوید: «با دستهای خالی هم میتوان به درس خواندن بچهها کمک کرد... 0 10 زینب صاد:) 1403/8/25 زنان پیشرو: داستان هایی برای دختران ایران الهام نظری 4.0 10 صفحۀ 86 (پروانه کاظمی، کوهنورد) سختیها را به جان خرید و دل به حرفِ لاله اسفندیاری، کوهنورد ایرانی دیگری بست که میگفت: «زن ایرانی میتواند.» 0 5 زینب صاد:) 1403/8/19 زنان پیشرو: داستان هایی برای دختران ایران الهام نظری 4.0 10 صفحۀ 32 شیرین (شیرین پارسی، کشاورز و کارآفرین) میگوید:«من اعتقاد داشتم بایستی کار کنیم، تلاش کنیم، باید که به نتیجه برسیم، در خودمان "تحول" ایجاد کنیم و در محیط زندگیمان اثرگذار باشیم.» 0 10 زینب صاد:) 1403/8/19 زنان پیشرو: داستان هایی برای دختران ایران الهام نظری 4.0 10 صفحۀ 26 0 8 زینب صاد:) 1403/8/25 زنان پیشرو: داستان هایی برای دختران ایران الهام نظری 4.0 10 صفحۀ 98 مهلقا ( مهلقا ملاح مادر محیطِ زیست ایران) دربارهی تأسیس جمعیت زنان (جمعیت زنان مبارزه با آلودگی هوا) میگوید: «باور داشتم که زنان مربیان فطری در جوامع بشری هستند و کارهای بسیاری از آنها ساخته است.» 0 13