بریدههای کتاب استادان بسیار، زندگی های بسیار آفتاب شریفیراد 1404/4/18 استادان بسیار، زندگی های بسیار برایان ال. وایس 3.5 4 صفحۀ 163 0 7 Atabak_P 1404/4/19 استادان بسیار، زندگی های بسیار برایان ال. وایس 3.5 4 صفحۀ 58 ترس از مرگ تا چه حد نیرومند است. مردم برای اجتناب از این ترس چه راههایی درازی میپیمایند: بحرانهای میانسالی، مشکلات مربوط به جوانان، جراحیهای زیبایی، وسواس انجام تمرینات بدنی، انباشتن داراییهای مادی، زاد و ولد برای حفظ نام، کوشش برای هرچه جوانتر ماندن، و غیره. ما به طرز وحشتناکی نگران مرگ خود هستیم، گاه آنقدر نگرانیم که هدف اصلی از زندگی مان را فراموش میکنیم. 0 0 Atabak_P 1404/4/20 استادان بسیار، زندگی های بسیار برایان ال. وایس 3.5 4 صفحۀ 117 زمان، آن زمانی که ما فرض می کنیم نیست، زمان در درس هایی است که یاد می گیریم. 0 0 Atabak_P 1404/4/21 استادان بسیار، زندگی های بسیار برایان ال. وایس 3.5 4 صفحۀ 145 مردم را نمی شود عجولانه داوری کرد. باید با دیگران منصف باشیم. با قضاوت عجولانه بسیاری زندگی ها را خراب می کنیم. 0 0 Atabak_P 1404/4/23 استادان بسیار، زندگی های بسیار برایان ال. وایس 3.5 4 صفحۀ 224 نوع بشر، اعتدال را نفهمیده، چه رسد به اینکه به آن عمل کند. راهبر انسان ها طمع و جاه طلبی است و ترس هدایتشان می کند. به این ترتیب سرانجام خود را نابود خواهند کرد. اما طبیعت به حیاتش ادامه خواهد داد، حداقل گیاهان باقی خواهند ماند. 0 0