بریدههای کتاب پژواک کتابهای قدیمی زینب سادات رضازاده 1404/3/29 پژواک کتابهای قدیمی باربارا دیویس 4.1 4 صفحۀ 36 0 5 reyhon 6 روز پیش پژواک کتابهای قدیمی باربارا دیویس 4.1 4 صفحۀ 65 خواندن کتاب برای فرار از زندگی نیست، برای این است زندگی کردن را عمیق تر و مفید تر یاد بگیریم و دنیا را از نگاه شخص دیگری تجربه کنیم. 0 3 Nia 7 روز پیش پژواک کتابهای قدیمی باربارا دیویس 4.1 4 صفحۀ 26 اگر کسی در جایی به موضوعی، هر قدر مبهم، علاقهمند بود، حتما کتابی دربارهی آن وجود داشت. و در مقابل، اگر کتابی دربارهی موضوعی وجود داشت، حتما کسی در جایی علاقهمند بود آن را بخواند. 0 0 زینب سادات رضازاده 1404/3/29 پژواک کتابهای قدیمی باربارا دیویس 4.1 4 صفحۀ 24 4 6 mahla 1403/12/27 پژواک کتابهای قدیمی باربارا دیویس 4.1 4 صفحۀ 65 خواندن کتاب برای فرار از زندگی نیست ، برای این است که زندگی کردن را عمیق تر و مفید تر یاد بگیریم و دنیا را از نگاه شخص دیگری تجربه کنیم 0 10 reyhon 7 روز پیش پژواک کتابهای قدیمی باربارا دیویس 4.1 4 صفحۀ 16 کتاب ها خود احساسات هستند.برای این وجود دارن که در ما احساس ایجاد کنن و مارو به چیزهایی که درونمونه وصل کنن،به چیزهایی که گاهی حتی از وجودشون بی خبریم. 0 3