بریدههای کتاب گرسنگی: سرگذشت بدن (من) فاطمهالسادات شهروش 1402/12/23 گرسنگی: سرگذشت بدن (من) رکسان گی 3.4 12 صفحۀ 172 ارزش فردی و خوشبختی به سختی به داشتن اندامی باریک گره خورده است. 0 15 فاطمهالسادات شهروش 1402/12/23 گرسنگی: سرگذشت بدن (من) رکسان گی 3.4 12 صفحۀ 302 وقتی درمییابند نویسنده بحق موفق، این فرد چاق است نمیدانند چطور غافلگیرشدنشان را پنهان کنند. 0 5 فاطمهالسادات شهروش 1402/12/23 گرسنگی: سرگذشت بدن (من) رکسان گی 3.4 12 صفحۀ 185 سلبریتیها اقتصاد لاغری را میدانند و اکثرشان میخواهند در این اقتصاد مشارکت کنند. میخواهند در رسانههای اجتماعی مشغول آن شوند، جایی که برای سلفی گرفتن گونههایشان را تو میمکند تا حتی از آنچه هستند نیز لاغرتر به نظر برسند. هر چه کمتر فضا اشغال کنند، بیشتر اهمیت دارند. 0 20 سمیرا 1404/4/23 گرسنگی: سرگذشت بدن (من) رکسان گی 3.4 12 صفحۀ 46 وقتی میخواندم میتوانستم فراموش کنم. میتوانستم هر جای جهان باشم جز اینجا. 0 8 سمیرا 4 روز پیش گرسنگی: سرگذشت بدن (من) رکسان گی 3.4 12 صفحۀ 243 به این میاندیشم اگر واقعا تا این حد تیره بختم، اگر زندگیام واقعا به این اندازه دشوار است، چرا همچنان کاری نمیکنم؟ اغلب اوقات به خودم در آینه نگاه میکنم و کل آنچه میتوانم انجام دهم پرسیدن این است که: چرا؟ و باید چه روی دهد که قدرت لازم را برای تغییر بیابی؟ 0 6