بریده کتابهای صلح امام حسن (ع): پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه ی تاریخ فاطمه عباسی 1402/12/10 صلح امام حسن (ع): پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه ی تاریخ راضی آل یاسین 4.6 10 صفحۀ 160 معاویه – بنا به نقل (بیهقی) در کتاب (المحاسن و المساوی) – گفته است: (علی در میان پلیدترین و پر تفرقه ترین سپاه بود و من در میان رامترین و کم تفرقه ترین سپاه) 0 4 فاطمه عباسی 1402/12/10 صلح امام حسن (ع): پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه ی تاریخ راضی آل یاسین 4.6 10 صفحۀ 100 بررسی فرازهای تاریخ نشان میدهد که پیروزی یافتن دین در اجتماع، دارای نقشی بزرگ در پیشرفت اخلاق است و این بدانجهت است که ملتها و تودهها در خوی و روش، دنباله رو رهبران و فرماندهان، و در شکل زندگی، محکوم و تابع هدف قوانیناند و اگر دین بجز امر به معروف و نهی از منکر و پیراستن نفس آدمیان از طمع ورزی به مادیات، چیز دیگری نمیداشت، برای اصلاح جامعه کافی بود. (شماره صفحه حدودی هست) 0 4 فاطمه عباسی 1402/12/11 صلح امام حسن (ع): پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه ی تاریخ راضی آل یاسین 4.6 10 صفحۀ 195 ... و همیشه خبرهای بد زودتر میرسد و بیشتر پخش میشود... 0 2 فاطمه عباسی 1402/12/10 صلح امام حسن (ع): پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه ی تاریخ راضی آل یاسین 4.6 10 صفحۀ 120 ... شما ای مردم! به آنچه دوست میدارید نائل نخواهید شد مگر بوسیلهی پایداری و صبر بر آنچه مکروه میدارید... (بخشی از خطبهی امام حسن (ع) شماره صفحه تقریبی است) 2 8 فاطمه عباسی 1402/12/11 صلح امام حسن (ع): پرشکوه ترین نرمش قهرمانانه ی تاریخ راضی آل یاسین 4.6 10 صفحۀ 230 از نشانههای عظمت روحی خود[امام حسن (ع)] در دوران صباوت، آن روزی را بیاد آورد که نزد ابوبکر رفته و به او – که بر منبر رسول خدا قرار داشت – گفته بود: از جایگاه پدرم فرود آی! 0 1