بریدههای کتاب آبی نفتی کوثر فیروزآبادی 1402/12/4 آبی نفتی مهدی نورمحمدزاده 4.2 5 صفحۀ 231 0 2 رجا 1404/4/12 آبی نفتی مهدی نورمحمدزاده 4.2 5 صفحۀ 147 سیاست اغلب شرکتهای خارجی همین بود. جان میدادند؛ اما علم و فناوری نمیدادند! 0 14 رجا 5 روز پیش آبی نفتی مهدی نورمحمدزاده 4.2 5 صفحۀ 184 تکیه حداکثری به تولیدکنندگان داخلی، بیش از آنکه تصمیم مدیران صنعت نفت باشد، ناشی از تحریمهای جدید و همهجانبه آمریکایی و اروپایی در سال 86 و 87 بود که آثار آن به تدریج در حال ظاهر شدن بود. عملا امکان خرید از شرکتهای معتبر جهانی وجود نداشت. مدیران نفتی در چنین شرایطی، به ناچار از توقعات ایدهآل خود کمی پائین آمدند و به جای فلان پمپ اروپایی و بهمان کمپرسور آمریکایی، به محصولات داخلی هم فکر کردند! 0 7 رجا 5 روز پیش آبی نفتی مهدی نورمحمدزاده 4.2 5 صفحۀ 203 همه سختگیریها و امرونهیها فقط مختص تولیدکنندگان داخلی بود و هیچ بازرس نفتی در برابر محصولات خارجی و نمایندگان فنی آنها جرئت چنین اظهار نظرهایی نداشت. 0 7 کوثر فیروزآبادی 1402/12/4 آبی نفتی مهدی نورمحمدزاده 4.2 5 صفحۀ 171 کارمان زیاد بود.سعی می کردم زودتر از همه به کارخانه بروم و دیر تر از همه خارج شوم.همکاران مدیر گاهی به شوخی می گفتند ما در حسرت ماندیم یک روز بیایین و ماشین تو را اینجا نبینیم!من هم لبخند می زدم و پاسخ می دادم: _این حسرت برای همیشه در دلتان خواهد ماند!من اگر بدوم،مدیرانم راه می روند.راه بروم،آنها می نشینند.بنشینم،آنها دیگر می خوابند!پس چاره ای جز دویدن ندارم! 0 1