بریدههای کتاب سرنوشت ساز محمدجواد اصغریان 1403/3/28 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 224 اگر نتوانید به مرحلهای از آگاهی برسید که زندگی خود را داشته باشید و اجازه دهید دیگران هم خودشان زندگی کنند، فرسوده میشوید. 0 1 غزل خامسی 1404/2/16 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 231 خوشبخت کسی است که میتواند به بهتر شدن دیگران کمک کند. نه فقط زمانی که در جمع آنهاست، بلکه حتی زمانیکه در افکارشان حضور دارد. 0 0 محمدجواد اصغریان 1403/4/2 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 262 این جایگاه نیست که فرد را متمایز میکند بلکه خود انسان است که جایگاهش را متمایز میکند. بهترین فرد کسی است که با نظم و انضباط به موفقیتهای خود درخشش میبخشد، نه برعکس. 0 1 محمدجواد اصغریان 1403/3/24 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 97 دانته در مورد صبح زود بیدار شدن میگوید از زیر پتو راهی برای رسیدن به شهرت به وجود نمیآید و با این حال، به طرز متناقضی، همیشه به موقع رفتن زیر پتو راهی برای رسیدن به شهرت است. یا حداقل، زمانی که فرد از رختخواب جدا شده و از در بیرون میرود، عملکرد قابل اطمینانتری خواهد داشت. 0 1 محمدجواد اصغریان 1403/3/28 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 221 حفظ شخصیت در دنیایی که دنباله روی را میستاید شجاعت میخواهد. 0 1 محمدجواد اصغریان 1403/3/23 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 12 در دوران باستان فضیلت متشکل از چهار اصل بود: شجاعت، خویشتنداری، عدالت و خرد. 0 2 محمدجواد اصغریان 1403/3/23 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 14 ارسطو فضیلت را نوعی پیشه توصیف کرده است. «ما با ساختن سازنده میشویم و با نواختن چنگ نوازنده میشویم. پس به همین ترتیب با انجام اعمال عادلانه، عادل میشویم، با خویشتنداری، خویشتندار و با شجاعت ورزیدن، شجاع». فضیلت همان کارهایی است که انجام میدهیم. 0 2 محمدجواد اصغریان 1403/3/23 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 29 وظیفه یک قهرمان این است که مانند یک قهرمان عمل کند و در عین حال طوری تلاش کند که گویا قصد دارد چیزی را اثبات کند. 0 2 غزل خامسی 1404/2/17 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 67 ناپلئون: ممکن است در نبرد شکست بخورید، اما هرگز یک دقیقه را هم بخاطر تنبلی از دست ندهید. 0 29 محمدجواد اصغریان 1403/3/23 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 23 بدن ما منشأ عظمت، زنگ خطر و محافظ ماست. 0 3 محمدجواد اصغریان 1403/3/28 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 209 وقتی ما بر خود حکومت میکنیم، مسئولیتمان مسئولیتهای حاکمان است نه رعیت. تئودور روزولت 0 1 محمدجواد اصغریان 1403/3/28 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 217 چیزهایی که ما با اشتیاق زیاد میخواهیم بسیار بی اهمیت هستند و چقدر فلسفیتر است که از آنچه در اختیار داریم استفاده کنیم و به درستکاری، خویشتنداری بپردازیم، بدون آنکه از آن در ذهن خود بحرانی بسازیم. 0 1 محمدجواد اصغریان 1403/3/28 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 221 شخصیت چیزی است که باید دائماً روی آن کار کرد و بهبودش بخشید. لحظهای که دست از تلاش برای بهتر شدن برداریم، لحظه ای است که انحطاط تدریجی شروع میشود. 0 0 غزل خامسی 1404/2/17 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 61 لازم نیست همیشه شگفتانگیز باشی، اما همیشه باید حاضر باشی. مهم آمادگی برای ضربه بعدی است. 0 1 غزل خامسی 1404/2/16 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 216 تاج داشتن روی سر، سنگین است و موهای زیر آن خاکستری می شود. 0 0 محمدجواد اصغریان 1403/3/28 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 210 در لحظات سرنوشت ساز یا مشکلات بزرگ است که نشان میدهیم تحمل این همه سختی برای چه بوده است. در این شرایط نشان میدهیم جوهره وجودی مان چیست و ثابت میکنیم که هم میتوان جهان را تصاحب کرد و هم روح خود را حفظ کرد. 0 0 محمدجواد اصغریان 1403/3/23 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 16 با وجود این همه توانمندی، عدم محدودیت و فراوانی چرا ما همچنان خوشحال نیستیم؟ چون ما آزادی را با مجوز داشتن اشتباه گرفته ایم. بر اساس گفته معروف آیزنهاور آزادی در واقع فقط «فرصتی برای انضباط فردی است». 0 1 محمدجواد اصغریان 1403/3/23 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 16 ما باید خود را تحت کنترل داشته باشیم، در غیر اینصورت در خطر نابودی، عدم تعادل، اختلال عملکرد یا وابستگی قرار خواهیم گرفت. 0 1 محمدجواد اصغریان 1403/3/23 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 21 آزادی نیاز به نظم دارد. نظم و انضباط به ما آزادی میدهد. آزادی و عظمت. این سرنوشت شما را تعیین میکند. آیا افسار را به دست خود خواهید گرفت؟ 2 13 محمدجواد اصغریان 1403/3/24 سرنوشت ساز رایان هالیدی 2.8 1 صفحۀ 60 حاضر باشید وقتی خستهاید وقتی مجبور نیستید حتی اگر بهانهای دارید اگر سرتان شلوغ است حتی اگر به خاطر آن کار معروف نشوید حتی اگر اخیرا به خاطرش ضربه خوردهاید وقتی کاری را شروع کردید، بر اساس شرایطی که کارتان ایجاب میکند پیش میروید. 1 23