بریدههای کتاب کنیز ملکه مصر آراد ارجمندی 1403/4/30 کنیز ملکه مصر میکل پیرامو 3.8 4 صفحۀ 203 برای اولین بار متوجه شدم که در زندگی انسان یک واقعیت مسخره آمیز وجود دارد و آن این است که انسان،پیری کسانی را که اطرافش زندگی می کنند را می بیند اما پیری خود را مشاهده نمی نماید.چون پیری دیگران را می بینیم اما پیری خود را مشاهده نمی نماییم،پیران به چشم حقارت می نگریم و تصور می کنیم از مغضوبین خدایان هستند. 0 31 آراد ارجمندی 1403/5/10 کنیز ملکه مصر میکل پیرامو 3.8 4 صفحۀ 680 اگر در تاریخ دقت کنند می توانند تمام وقایع اجتماعی آینده را از روی وقایع گذشته پیش بینی نمایند؛و آنچه در آینده به وقوع می پیوندد غیر از تکرار وقایع گذشته نیست و فقط شکل ظاهری یعنی رنگ و لباس عوض می شود. 0 2 آراد ارجمندی 1403/4/25 کنیز ملکه مصر میکل پیرامو 3.8 4 صفحۀ 15 ملتی که کتابخانه داشته باشد نمی میرد و مللی که مردند ازبین رفتند آن هایی بودند که کتاب و کتابخانه نداشتند. 0 3 آراد ارجمندی 1403/4/29 کنیز ملکه مصر میکل پیرامو 3.8 4 صفحۀ 136 تفاوت بین قصد داشتن و آرزو داشتن این است که وقتی انسان قصد دارد، هر کار که بخواهد می کند،ولی وقتی آرزو داشت باید منتظر باشد تا دیگران آن کار را بکنند. 0 3 زهرا قاسمی (برقی) 1402/8/28 کنیز ملکه مصر (جلد 1 و 2) میکل پیرامو 3.8 4 صفحۀ 26 ملتی که کتابخانه داشته باشد نمی میرد و مللی که مردند و از بین رفتند آنهایی بودند که کتاب و کتابخانه نداشتند. 1 8 زهرا قاسمی (برقی) 1402/9/2 کنیز ملکه مصر (جلد 1 و 2) میکل پیرامو 3.8 4 صفحۀ 55 چون تو در نظر من،مثل این دو جانور خوش خط و خال هستی و زیبایی و هوش تو مرا مگذوب می کند ولی از زهرت می ترسم. 0 2