بریدههای کتاب دموکراسی یا دموقراضه محمدحسین معصومی 1404/1/18 دموکراسی یا دموقراضه سیدمهدی شجاعی 3.6 37 صفحۀ 48 0 6 نعیمه علیمددی 1404/1/21 دموکراسی یا دموقراضه سیدمهدی شجاعی 3.6 37 صفحۀ 145 آه مظلوم، عاقبت، گریبان ظالم را میگیرد و او را به خاک سیاه مینشاند و دمار از روزگارش درمیآورد. 0 22 Majid Alipour 1404/2/5 دموکراسی یا دموقراضه سیدمهدی شجاعی 3.6 37 صفحۀ 58 من اصرار دارم بگویم که همهی پادشاهان اصولاً و ذاتاً معمولیاند.ولی برخورد غیر معمولی مردم با آنها سبب میشود که به تدریج احساس برتر بودن بکنند و بلا سر مردم بیاورند. 0 0 بیخود (تازهوارد) 1404/2/7 دموکراسی یا دموقراضه سیدمهدی شجاعی 3.6 37 صفحۀ 182 پس حکومت بر مردم بیاعتقاد به مراتب مطمئنتر و پایدارتر است از حکومت بر مردمی که در حد پرستش به شما ایمان دارند. قطاعا ذهنتان بر اساس آن اصل ثابت و متقن به دنبال جایگزین میگردد، اصلی که گرفتن هر چیزی از مردم را در صورتی جایز میشمرد که پیش از آن جایگزین مناسبی در اختیارشان قرار گرفته باشد. در این مورد به اشارهای بسنده میکنم و بحث اساسیتر را به جلسهای مستقل ارجاع میدهم. بهترین جایگزین برای اعتقاد به خدا، خود مردماند.اصلا نیازی نیست که شما برای حذف خدا تلاش کنید. که به نتیجهای جز مقاومت مردم و راسختر شدن اعتقاداتشان نمیرسید. کافی است که شما مردم را به گونهای مبالغهآمیز،مورد ستایش و تمجید قرار دهیدو شان و جایگاهشان را بسیار برتر از آنچه که هستند ترسیم کنید. 0 0 بیخود (تازهوارد) 1404/2/7 دموکراسی یا دموقراضه سیدمهدی شجاعی 3.6 37 صفحۀ 175 مردم باید پیوسته ما را در حال ساختن ببینند تا طالب دوام و بقایمان باشند. اگر مردم هر روز که از خانه درمیآیند، یک بنای تازه ببینند، نگاه و توجهشان از صدها مساله دیگر، منحرف میشود که یکی از آنها میتواند خالی شدن منابع زیر پایشان باشد. 0 0