بریدههای کتاب برادران کارامازوف (2جلدی) میکو 1404/4/24 برادران کارامازوف (2جلدی) فیودور داستایفسکی 4.4 1 صفحۀ 760 «آقایان رحم داشته باشید!قدری شرم داشته باشید.من اینجا دلم را پیش شما شکافته ام و شما فرصت را غنیمت شمرده ایدو لای زخم های هر دو پاره ی دلم چوب فرو میکنید.....آه،خدایا!» 0 0 Maede 6 روز پیش برادران کارامازوف فیودور داستایفسکی 4.4 1 صفحۀ 317 حتی یه روز هم برای اینکه انسان شادی رو تجربه کنه کافیه. چرا با هم میجنگیم؟ چرا به هم فخر میفروشیم؟ چرا با هم به باغ نمیریم و قدم نمیزنیم و از بودن در کنار هم و محبت کردن لذت نمیبریم؟ 0 1 میکو 1404/3/29 برادران کارامازوف فیودور داستایفسکی 4.4 1 صفحۀ 87 اما همیشه پیش آمده است که هرچه بیشتر از آدم ها به طور فردی متنفر میشدم،عشقم به انسانیت شعله ور تر میشود. 0 0 ترانه 1403/5/18 برادران کارامازوف (دو جلدی) فیودور داستایفسکی 4.4 1 صفحۀ 200 بدون رنج، لذت زندگی چیست؟ زندگی به مناسکی بی پایان بدل می شود؛مقدس،اما ملال آور، می شود. 0 1 Maede 1404/4/13 برادران کارامازوف فیودور داستایفسکی 4.4 1 صفحۀ 51 قبل از همه به خودت دروغ نگو؛ کسی که به خودش دروغ میگه خودش هم میشنوه و به جایی میرسه که هیچ حقیقتی رو در وجودش یا اطرافش نمیبینه. در نتیجه، باعث از دست رفتن احترام خودش و دیگران میشه. با بیاحترامی به دیگران، عشق و محبت فراموش میشه و این موضوع باعث میشه که انسان در هوسهاش غرق بشه و ذات و خوی حیوانی بر او چیره بشه و در فساد غوطهور بشه، درسته؟ اون شخص با اینکه میدونه کسی بهش توهینی نکرده، خودش دلیل اصلی توهین میشه. 0 6 Maede 1404/4/19 برادران کارامازوف فیودور داستایفسکی 4.4 1 صفحۀ 148 0 2