بریدههای کتاب گم شده در جنگل کلمات سپینا 6 روز پیش گم شده در جنگل کلمات مارتین هکمانس 3.9 2 صفحۀ 16 کسی که در کتاب زندگی میکند، یک عمر بیشتر از دیگران دارد. 0 72 سپینا 6 روز پیش گم شده در جنگل کلمات مارتین هکمانس 3.9 2 صفحۀ 25 زمان مثل آب جاری است و هرگز نمیایستد. افکار هم میتوانند جاری شوند یا اگر خیلی زیاد باشند، مثل چشمه بجوشند. فکرهای تازه و زلال اثرگذارند. 0 0 سپینا 6 روز پیش گم شده در جنگل کلمات مارتین هکمانس 3.9 2 صفحۀ 64 در خاطرههای دورش، اتاقش را جادویی تصور میکرد و کتابهای توی اتاق را شبیه برجهایی میدید که از آنجا منظرهها را تماشا میکند. اینها ثروت او بودند و او از خزانهی کلماتش، کلمههایی را بیرون میکشید که ثروتش را به او نشان دهد. 0 1 سپینا 6 روز پیش گم شده در جنگل کلمات مارتین هکمانس 3.9 2 صفحۀ 70 شما نباید بیاستید. نباید برای من عزاداری کنید. روز خوبی بود در کنار شما. تجربههای زیادی بهدست آوردیم و اگر یادم کنید، من در شما زندگی میکنم. 0 2 روژان صادقی 1403/8/16 گم شده در جنگل کلمات مارتین هکمانس 3.9 2 صفحۀ 40 طنین ترانه شبیه قولوقرار است. روی من اثر میگذارد. از دل برمیآید و در زمان جاری میشود. انگار مسیری را طی میکند و مرا به فکرهای دیگری میاندازد. در ترانه لکنت پیش نمیآید، چون اگر لکنتی هم باشد،موسیقی است. 3 31