بریدههای کتاب دفتر معرفی و نقد ادبیات کلاسیک جهان: معرفی و نقد جولیوس قیصر یک کاربر NULL 1403/11/9 دفتر معرفی و نقد ادبیات کلاسیک جهان: معرفی و نقد جولیوس قیصر ویلیام شکسپیر 1.0 1 صفحۀ 22 آن بد کرداری هایی که انسان ها مرتکب میشوند پس از مرگشان پایدار می ماند، درحالی که نیکی غالبا با استخوان هایشان به خاکی می رود. پس بگذارید قیصر نیز چنین شود. 0 4 یک کاربر NULL 1403/11/9 دفتر معرفی و نقد ادبیات کلاسیک جهان: معرفی و نقد جولیوس قیصر ویلیام شکسپیر 1.0 1 صفحۀ 16 از آنجا که قیصر من را دوست داشت برای او میگریم، از آن رو که نیکبخت بود بخاطرش شادی می کنم ، از آن سبب که دلیر بود پاسش می دارم، اما چون جاه طلب بود اورا کشتم . اشکباری برای عشق اوست ، شادی برای شاد کامی او ، احترام برای ارزش او و مرگ برای فزون طلبی او . 0 6 یک کاربر NULL 1403/11/9 دفتر معرفی و نقد ادبیات کلاسیک جهان: معرفی و نقد جولیوس قیصر ویلیام شکسپیر 1.0 1 صفحۀ 23 همه ی شما روزی اورا دوست می داشتید ، و این مهر بی سبب نبود ، پس چه موجبی شمارا وامی دارد که از سوگواری برای او خودداری کنید؟ 0 11 یک کاربر NULL 1403/11/9 دفتر معرفی و نقد ادبیات کلاسیک جهان: معرفی و نقد جولیوس قیصر ویلیام شکسپیر 1.0 1 صفحۀ 22 بروتوس بزرگوار به شما گفته است که قیصر جاه طلب بود اگر اینگونه بود جرمی دردناک بود، و او دردمندانه پاسخ آن را داد. 0 5 یک کاربر NULL 1403/11/9 دفتر معرفی و نقد ادبیات کلاسیک جهان: معرفی و نقد جولیوس قیصر ویلیام شکسپیر 1.0 1 صفحۀ 23 آیا این کار قیصر جاه طلبانه بود ؟ وقتی بینوایی می گریید ، قیصر نیز می گریست ، جاه طلبی باید از مایه ای سخت تر از این ساخته شده باشد ، با این همه بروتوس می گوید او جاه طلب بود. 0 13